13e Rom-bom-bom festival

Zwolle – Dit jaar wordt op zaterdag 6 september alweer het 13e Rom – bom – bom festival in Zwolle gehouden. Een groots muziekspektakel georganiseerd door een muziekkapel van zo’n vijfentwintig man, deels vrijwilligers, en deels  bewoners van woonvormen voor verstandelijke gehandicapten genaamd: De Tower Snörr’n.

Deze veel gevraagde groep in binnen en buitenland is onder meer bekend van de Henny Huisman show alwaar de groep in het verleden een touringcar kreeg aangeboden na diefstal van hun aanhangwagen.

Het festival is speciaal bedoeld voor alle verstandelijke gehandicapten met hun begeleiders. Elk jaar een volle zaal die al ruim van te voren is volgeboekt mede doordat de entree zoals alle jaren gratis is! (tegen de 1000 bezoekers)

Het programma voor dit jaar: Optredens van bekende Nederlandstalige artiesten. Natuurlijk treed de kapel ook zelf op. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal de opening worden verricht door een gehandicapte bezoeker die uit de zaal zal worden gekozen.  

Het Rom Bom Bom festival is een grote show waar alle verstandige gehandicapten in midden en noord Nederland maanden naar uitzien. Een eigen feestje waar ze alles mogen en waarbij een ieder op zijn eigen wijze het feestje meebeleeft! En belangrijk: het enige grote festival in Nederland dat nog gratis toegankelijk is voor hen! 

Locatie:        Meeting Centers Regardz (voor heen De Nieuwe Buitensociëteit) Westerlaan 1 Zwolle tegenover het station.

Datum:          zaterdag 06 september 2008

Aanvang:     11.00 uur einde 15.00 uur

 

 

Artikel delen:

Reageer