Diefstal auto

Zwolle – Dinsdag 2 september werd aangifte gedaan van diefstal van een personenauto vanaf een parkeerplaats bij een instelling aan de Dokter van Heesweg. De auto was eigendom van een 40-jarige vrouw uit Hattem die werkzaam is bij de instelling.

Zij ontdekte aan het eind van de middag dat haar sleutels waren verdwenen uit haar tas. Toen ze uit het raam keek naar de parkeerplaats, zag ze dat ook haar auto niet meer op zijn plek stond. De politie heeft inmiddels een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Ik doe voor de zekerheid altijd even zo’n anti diefstal beugel om de pedalen. Ik weet het, als ze hem willen hebben krijgen ze hem toch wel. Maar ze zullen toch sneller één pakken zonder verdere beveiliging. Kost minder tijd, en tijd hebben ze vaak niet.


  Maak melding

 2. Ik heb op de 3e maar alarm laten zetten. Alleen vandaag is ie weer bij de dealer omdat het bij regen ook af gaat.
  Goh…wat stond ik voor l*l met mijn maglite toen voor het eerst het alarm afging…


  Maak melding

 3. Vergeten?
  In deze hectische tijden waarin zelfs een kind wordt vergeten en achtergelaten in de auto sluit ik niet uit dat deze 40-jarige vrouw vergat dat zij die dag op de fiets was? Ja en dan vind je je sleutels niet en kun je uit het raam kijken wat je wil maar die auto …….. die stond nog in Attem.


  Maak melding

 4. Haha wim, familie van mij ook gehad, waren al bezig met de aangifte, want de auto stond ’s ochtends niet voor het huis….allicht, hij stond ter reparatie bij een reparateur…. 😀


  Maak melding

 5. Is ook één van de vragen als je aangifte van diefstal van je auto doet… Of ie afgelopen weken nog in onderhoud is geweest en bij wie dan.
  Overigens is ook de vraag of je zelf de auto aan iemand mee hebt gegeven. “Ja, en daar kom ik nu aangifte van doen!” Huh?


  Maak melding

Reageer