Jan Quispel tot zomer 2022 bij PEC Zwolle

Jan Quispel tot zomer 2022 bij PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle en Jan Quispel gaan langer met elkaar door. De middenvelder tekende vorig jaar zijn eerste contract met een optie voor nog eens twee seizoenen.

Die optie is nu gelicht, waardoor Quispel tot de zomer van 2022 vastligt. Quispel (18) mocht in de voorbereiding op het afgelopen seizoen meetrainen met de hoofdselectie, maar speelde zijn wedstrijden voornamelijk voor PEC Zwolle O19.

Jan Quispel: “Ik heb het afgelopen jaar veel geleerd, zowel bij de hoofdselectie, als bij Jong PEC Zwolle en PEC Zwolle O19. Het is geweldig dat ik nog twee jaar bij deze club mag blijven en me verder mag ontwikkelen. Ik heb heel veel zin om aan het nieuwe seizoen te beginnen.”

Technisch manager Mike Willems reageert: “Jan heeft het afgelopen seizoen voor het eerst met de hoofdselectie meegetraind. Ondanks dat hij een tijd geblesseerd is geweest, heeft hij laten zien met zijn talent en instelling ver te kunnen komen. Nog meer ervaring opdoen bij het nieuwe PEC Zwolle O21 in combinatie met keihard werken is wat hem nu te doen staat. Daar zal hij zijn uiterste beste voor doen, daar twijfel ik niet aan.”

Bron: PEC Zwolle

Artikel delen: