Scholiere mishandeld aan Bachlaan

Zwolle – Een 15-jarige scholiere uit Dedemsvaart heeft dinsdag 2 september aangifte gedaan van mishandeling.

Ze werd maandag 1 september aan de Bachlaan zonder enige aanleiding gestompt en geschopt door een meisje, die in gezelschap van vier andere meisjes was. De Dedemsvaartse scholiere was samen met twee klasgenootjes op weg naar school. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Bah, waarom altijd die plattelandsvrouwen die er altijd een puinhoop van maken. en dan ook nog eens weer een keertje in holtenbroek waar het altijd al onrustig is.
  daarom ben ik zo blij dat ik gewoon in mijn eigen huisje in berkum woon en van deze ecsessen verschoond blijft. een groet, een glimlach en een praatje weer, maken mij weer en gelukkig mens.


  Maak melding

 2. Berkum is toch ook platteland? 😀

  Overigens… als dit van onze politiewoordvoerder komt mag die ook wel weer naar school…

  …een meisje, die in gezelschap …

  Het is volgens mij toch echt “…een meisje, dat in gezelschap…”


  Maak melding

 3. @M Middel,
  Geniet nog maar van je rust want over een paar jaar grenst Berkum aan een een geheel nieuwe woonwijk.
  Zwolle groeit door dus Berkum moet gewoon mee.


  Maak melding

 4. Bah, waarom altijd die plattelandsvrouwen die er altijd een puinhoop van maken.

  wat een onzinreactie weer zeg. er staat toch duidelijk dat dit meisje zonder enige aanleiding aangevallen werd? of was je erbij, ofzo? heeft volgens mij ook niets te maken met het feit of iemand van het platteland komt of niet. Beste M Middel: ga maar lekker aan je jenevertje lurken en kijk of de geraniums nog water nodig hebben…


  Maak melding

 5. mischien dachten de dames in holtebroek wel dat het meisje uit dedemsvaart hun de gek aan stak met haar klederdracht/boerka.

  vind persoonlijk dat ook scholen bij het ”uit”gaan van school docenten buiten op pleinen moeten staan of desnoods verder van de school om dit te gaan voorkomen of natuurlijk door middel van camera’s in de buurt?

  in engeland hebben ze in buurten gewoon op elke hoek van de straat een camera hangen.schrikt zowiezo al af en mocht er wat gebeuren is het altijd vast gelegt op camera.


  Maak melding

 6. in engeland hebben ze in buurten gewoon op elke hoek van de straat een camera hangen.schrikt zowiezo al af en mocht er wat gebeuren is het altijd vast gelegt op camera.

  Tja… in de ‘camerahoofdstad’ van deze wereld, Londen, worden wekelijks tieners met messen doodgestoken ondanks die tienduizenden camera’s. :'(
  Oftewel: camera’s bieden een schijnveiligheid.


  Maak melding

 7. en dan ook nog eens weer een keertje in holtenbroek waar het altijd al onrustig is.

  Dat slaat werkelijk waar nergens op. Holtenbroek is stukken vooruit gegaan. Ik woon al jaren in Holtenbroek en geef toe dat het voorheen ook erg was, maar tegenwoordig is het Zuid die erger is


  Maak melding

 8. Hey hey hey! Het valt best mee in Zuid! 😀

  Tja… in de ‘camerahoofdstad’ van deze wereld, Londen, worden wekelijks tieners met messen doodgestoken ondanks die tienduizenden camera’s.
  Oftewel: camera’s bieden een schijnveiligheid.

  Lijkt mij een “snelle” conclusie


  Maak melding

 9. vind persoonlijk dat ook scholen bij het ”uit”gaan van school docenten buiten op pleinen moeten staan of desnoods verder van de school om dit te gaan voorkomen of natuurlijk door middel van camera’s in de buurt?

  Ik vind persoonlijk dat deze verantwoording al bij de ouders ligt..te beginnen bij de opvoeding en dan vanaf de 1e dag dat ze een kind krijgen! Nog ‘es wat: ik weet van héél veel docenten dat zij tot laat in de avond doorwerken om de lessen voor de volgende dag voor te bereiden. Moeten die nu ook nog op elk hoekje van de straat gaan staan om daar voor agentje te spelen? Dacht ’t toch niet!


  Maak melding

Reageer