GGD Regio IJssel-Vecht actief voor Paralympics

Zwolle –  De GGD Regio IJssel-Vecht geeft een vervolg aan de succesvolle kortingsactie die tijdens de Olympische Spelen werd gehouden. De actie is nu verlengd en geldt ook tijdens de Paralympics, die van 6 september tot en met 17 september worden gehouden. Reizigers die dan naar het spreekuur komen en naar China gaan krijgen maar liefst 50 procent op het consult. Op vaccinaties wordt geen korting gegeven.

“De actie die we tijdens de Olympische Spelen hadden als GGD, is positief ontvangen door de klanten en de eigen medewerkers”, aldus Nicole Bakker van de GGD Regio IJssel-Vecht. “Daarom hebben we besloten om deze actie ook te verlengen tijdens de Paralympics

Voor een reis naar China worden vaccinaties aanbevolen voor DTP (difterie, tetanus en polio), Hepatitis A (besmettelijke geelzucht) en als men langer dan veertien dagen gaat ook voor een buiktyfus. Daarnaast komt in sommige delen van China de malaria en dengue mug voor. Bij de GGD kan advies worden ingewonnen over anti-muggenmaatregelen en is informatie verkrijgbaar over malariatabletten.
Op de website van de GGD Regio IJssel-Vecht (
www.rijv.nl/ggd) staat uitleg over de ziektebeelden en wat daaraan te doen is.

Voor een afspraak kan iedereen bellen met de speciale reizigersafdeling Travel Clinic Zwolle van de GGD Regio IJssel-Vecht op telefoonnummer: 038-4281633 of via de website
www.travelcliniczwolle.nl is het mogelijk online een afspraak te maken. De GGD Regio IJssel-Vecht bevindt zich aan de Zeven Alleetjes 1 in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer