Horecaondernemers Zwolle organiseren CaféRock

Zwolle – Na een gedegen onderzoek bij het publiek en de horeca ondernemers is gebleken dat er veel behoefte is aan een festival waar alleen maar diverse vormen van rockmuziek te beluisteren is. Vrijdag 19 september 2008 vindt in de binnenstad van Zwolle de eerste editie van het gratis toegankelijke CaféRock plaats.

Een 15 tal leden van de HESZ hebben hun uiterste best gedaan om live bands te contracteren om op deze vrijdagavond vanaf ca. 21.00 uur aan deze wens tegemoet te komen. Indien het een succes blijkt kan dit festival toegevoegd worden aan de steeds groter wordende jaaragenda 2009 en volgende jaren. Het ziet er naar uit dat met deze aanvulling in de HESZ agenda er dan iedere maand wel een HESZ evenement zal plaats vinden in de binnenstad van Zwolle. Dit is ook een vorm van smaakversterking en past heel goed in de slogan “Zwolle Smaakstad van Nederland”.

De namen van de artiesten in de diverse cafés is te vinden op onze site www.hesz.nl .

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Nou! Daar had ik met Litter ook best aan mee willen doen! 🙂

  Ik kan zo snel niet zien of je daar als coverband ook aan mee mag doen…

  Maar goed…we hebben ons al ingeschreven voor the Clash of the coverbands. Misschien dat we zo ook wat meer in de schijnwerpers komen!

  Zondermeer een bijzonder leuk initiatief dit! Ik hoop dat ze het er in blijven houden!


  Maak melding

 2. We hebben ons ingeschreven Dick… Nu is het even afwachten.

  Als ik klaar ben met de verbouwing thuis moet ik ook eens aan de slag met foto’s op de website en we gaan ook nog eens een demo opnemen.

  Zolang het maar leuk blijft!


  Maak melding

Reageer