Maandelijks live muziek in Cultuurhuis Stadshagen

Zwolle – De Meander Bigband speelt zaterdag 6 september van 14.00 tot 16.00 uur live in het Cultuurhuis Stadshagen. De Bigband onder leiding van Albert Dam bijt het spits af voor een maandelijkse muzikale happening in het Cultuurhuis aan de Werkerlaan 1 in Zwolle. De toegang is geheel gratis.

Vanaf deze maand wordt er elke eerste zaterdag van de maand, van 14.00 uur tot 16.00 uur, gratis muziek geprogrammeerd in het Cultuurhuis. Verschillende plaatselijke muzikanten, ondernemers en particulieren dragen hier belangeloos hun steentje aan bij. De (particuliere) organisatie is in handen van Kathi van den Belt en Simone Guezen, beiden uit Stadshagen. Zij zijn de initiatiefnemers van het project Podium Cultuurhuis Stadshagen. Dit project is onderdeel van Samen maken we de Stad, een programma dat initiatieven en ideeën van Zwolse inwoners, organisaties en gemeente bij elkaar brengt.

Opening door wethouder Kenkhuis

Wethouder Kenkhuis laat zijn waardering voor het initiatief blijken door op 6 september de opening te verzorgen. Hij vraagt dan ook aandacht voor de naamsverkiezing voor de maandelijkse muzikale activiteit. Alle inwoners van Stadshagen en omstreken mogen meedenken over een leuke en passende naam. Een jury kiest in oktober de winnaar.

Programma

Ook zonder definitieve naam is de agenda voor de komende maanden reeds gevuld. Zo volgen er dit jaar nog optredens van M-FEEL (4 oktober), het Pop & Rockkoor Zwolle (1 november) en Davine (6 december). Het programma tot en met maart 2009 en meer informatie staat op www.samenmakenwedestad.nl/cultuurhuis. De organisatie roept op deze website bands en muzikanten op die vanaf maart 2009 een optreden willen verzorgen. Meer informatie is te krijgen via cultuurhuis@samenmakenwedestad.nl.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer