Zwolle krijgt ideeënmakelaar

Zwolle – Zwolle heeft een ideeënmakelaar! Annemiek de Wolf is op 1 september begonnen in deze gloednieuwe functie, die is ontstaan vanuit een initiatief in de gemeenteraad. De ideeënmakelaar helpt mensen met een goed idee voor de stad om hun initiatief te realiseren. Zij brengt mensen in contact die iets voor elkaar kunnen betekenen en helpt de weg te vinden binnen de gemeente en andere organisaties.

Maatschappelijke initiatieven krijgen hierdoor naar verwachting een grotere kans om te slagen. De ideeënmakelaar zal een initiatief nooit overnemen. Wie een idee heeft, blijft zelf verantwoordelijk voor het succes. De afgelopen jaren was Annemiek de Wolf als zelfstandig adviseur betrokken bij verschillende maatschappelijk relevante projecten, van conceptfase tot uitvoering.

Contact opnemen met de ideeënmakelaar? Annemiek is bereikbaar via a.de.wolf@zwolle.nl. Binnenkort krijgt ze ook een eigen plek op samenmakenwedestad.nl.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Prima. Kunnen we mevrouw De Wolf dan collectief suggereren om de volgen NVU demo tussen de koeien plaats te laten vinden in plaats van ons Assendorp ?


    Maak melding

Reageer