Gezocht: optredens in het stadion van FC Zwolle

Zwolle – Bent u een artiest, vereniging of andere partij die een fantastisch optreden kan verzorgen voorafgaand aan en tijdens de rust van een thuiswedstrijd van FC Zwolle? Lees dan snel verder en wie weet staat u straks op de middenstip van het FC Zwolle stadion.   

FC Zwolle wil haar bezoekers van een thuiswedstrijd graag een compleet avondje uit bezorgen. Een optreden voor de wedstrijd en tijdens de rust kan daarbij niet ontbreken. Enkele voorbeelden van succesvolle optredens uit het verleden zijn de spectulaire dansvoorstelling van Dance Inc., spetterende optredens van de Glen Mills en de Zwolse Panters en de feestelijke opening van het seizoen door Harm Wolters. Bij de thuiswedstrijd tegen Telstar staat ons een acrobatisch optreden te wachten: WRZV/ Landstede Sportacrobatiek Zwolle zal FC Zwolle vereren met een bezoek.

FC Zwolle geeft artiesten, vereningen of andere partijen de kans om voorafgaand aan en in de rust van een thuiswedstrijd een optreden te verzorgen. Denkt u als vereniging of artiest hieraan de juiste invulling te kunnen geven, dan kunt u zich aanmelden via info@fczwolle.nl Vermeld hierbij de omschrijving van het optreden en de NAW-gegevens.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Staat die schreeuwende halve gare in zn zeer goedkoop en amateuristisch ogende fc zwolle jas er dan ook weer bij te blerren?
  oordoppen mee. Peter Vader of zo of hoe heet die man die zichzelf 2 wekelijks zelf voor …. zet.


  Maak melding

 2. Dat is het beste idee John. Competitie’tje van 4x 4 tegen 4 of zo.
  De 4 winnaars 2x 4 tegen 4 laten spelen
  En een finale

  4 minuten per ronde=12 minuten kan mooi!


  Maak melding

 3. Mee eens john.. al zal een artiest ook wel wat vermaak hebben maar toch is het anders dan anders..

  moeilijk moeilijk omdat je nooit weet wat voor sfeer er in het stadion is..


  Maak melding

 4. @Dick
  Ik ga zelf ook maar geen poging wagen. Want in dit geval raakt
  de plaatselijke FC per direct alle seizoenkaarthouders voor altijd kwijt ! ;D


  Maak melding

 5. We weten allemaal wel hoe het met zo?n artiest gaat, want in Zwolle heeft iedereen wel een voorkeur, maar vooral ook een afkeur. Een gulden middenweg is om onze kleine regiospelertjes de avond van hun leven te bezorgen als ze in de rust zo?n partijtje/tournooitje mogen spelen. Pak het dan even mooi aan met een leuke intro en die jochies en meiden spelen straks liever bij Zwolle dan bij zo?n randstadclub.
  Met clubbinding kan je niet vroeg genoeg beginnen 😉


  Maak melding

Reageer