Projectgroep Zwartewaterallee presenteert website - Foto: Nuvastgoed / Projectgroep Zwartewaterallee
Foto: Nuvastgoed / Projectgroep Zwartewaterallee

Projectgroep Zwartewaterallee presenteert website

Zwolle – De projectgroep Zwartewaterallee lanceert de al eerder aangekondigde website met een visie voor de toekomst voor de Zwartewaterallee.

De plannen voor de toekomst van het gebied Zwartewaterallee zijn door de projectgroep en de gemeente Zwolle vertaald in een gebiedsvisie. Er gaan 1000 tot 1300 woningen gebouwd worden. Op de website worden de plannen voor de Zwartewaterallee uitgebreid toegelicht en bewoners uitgenodigd om hun reactie te geven.

Bezoekers kunnen zich abonneren op een nieuwsbrief en er is ruimte om vragen te stellen over de visie. Tevens wordt de huisstijl op de website gepresenteerd.

De lancering van de website is een van de stappen die de projectgroep zet met het oog op participatie. De volgende stap is om op projectniveau met bewoners in gesprek te gaan, fysiek of digitaal, om de stedenbouwkundige plannen verder uit te werken.

De website is interessant voor bewoners van de Aa-landen en Holtenbroek, maar ook voor andere geïnteresseerden. Wie wil weten wat de de plannen zijn, op de hoogte wil blijven van verdere ontwikkelingen of een reactie wil geven, kan een een kijkje nemen op: www.zwartewateralleezwolle.nl.

Initiatiefnemers en leden van de projectgroep Zwartewaterallee zijn: Jansen Vastgoed, Nijhuis Bouw, Explorius, Lenferink Vastgoed, Van Wijnen, RED Vastgoed en de Zwolse woningcorporaties deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ.

Artikel delen: