Cursus Reïncarnatie in Assendorp

Zwolle – Op drie maandagavonden in oktober wordt in Zwolle een cursus gegeven over Reïncarnatie. De cursus is indertijd ontwikkeld aan het Parapsychologisch Instituut en is later uitgebreid naar aanleiding van de nieuwste ontwikkelingen. Veel van het materiaal is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Docent is dr. Gert Jan van der Steen, priester van de Vrij-Katholieke kerkgemeente in Zwolle. Besproken worden: ervaringen rondom het sterven, het tussenbestaan en de geboorte, herinneringen aan vorige levens, het opmaken van de levensbalans en esoterische en religieuze invalshoeken. De cursus wordt gegeven op 13, 20 en 27 oktober 2008, van 20.00-21.45 uur in de koffiekamer van de Vrij-Katholieke Sint Michaëlskerk, Enkstraat 44, 8012 TX Zwolle. Een eventueel vervolg is mogelijk.

De kosten zijn € 5 per avond. Iedereen kan deelnemen. Inlichtingen en opgaven bij de docent, tel. 0521-351077 of per email: gert@palstar.nl.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Worden er ook live demo’s gegeven ? (Iemand ter plaatste naar de andere wereld brengen om vervolgens een “hum””sessie met hem/haar aangaan om te checken of hij/zie tijdens deze overgang naar de andere wereld veranderd is in een kanariepiet of konijn)


  Maak melding

 2. @ gezellig 😀

  Leuk een avondje reïncarneren met z’n allen.
  Zonder gekheid, vind dit best een interessant onderwerp, probeer alleen geen seffullfilling prophecy te creëren door er nu al naar toe te gaan 😀


  Maak melding

 3. @ghehe
  Als je te laat bent (dus te lang gewacht hebt), kun je altijd als gereincarneerd vloerkleed of gereincarneerde vulpen de cursus bijwonen!


  Maak melding

 4. … het tussenbestaan en de geboorte, herinneringen aan vorige levens …

  Hier kan ik me helemaal niets bij voorstellen. Toch maar naar die cursus dus?

  Een eventueel vervolg is mogelijk.

  Dat begrijp ik. Dat zal de essentie van de cursus zijn!


  Maak melding

Reageer