Politie Zwolle zoekt getuigen van vastpakken jong meisje

Stockfoto
Foto: Peter Denekamp

Zwolle – Op vrijdagochtend rond 10.50 uur is een leerling van basisschool De Wilgenburg aan de Waallaan door een onbekende man vastgepakt.

De leerling schrok enorm en wist door veel weerstand te bieden de man die haar vastpakte af te schrikken. De man ging er daarna lopend vandoor vermoedelijk in de richting van het winkelcentrum De Dobbe. De leerling is in de school opgevangen.

De politie doet onderzoek naar de identiteit van deze man. Verder doet de politie op de locatie van het voorval onderzoek. Ook zal er een buurtonderzoek worden gedaan waarbij mensen gevraagd wordt of ze iets hebben gezien of gehoord. Op dit moment is niet duidelijk wat de intentie was van de man om dit te doen. Dat zal uit het onderzoek moeten blijken.

Heeft u op deze vrijdagochtend 19 juni iets gezien of gehoord? Het kan zijn dat rond 10.50 uur, toen de leerling luid om hulp riep, mensen in omliggende woningen of voorbijgangers iets hebben gezien. Misschien hebben mensen in de omgeving van de school (beveiligings)camera’s bij hun woning of bedrijf hangen waarop de man te zien is. Dat hoort de politie dan natuurlijk heel graag want dit kan helpen met het identificeren van deze man.

Beschikt u over camerabeelden of heeft u informatie die de politie bij het onderzoek kan helpen? Neem dan contact op met de politie via een PB of via 0900-8844 t.a.v. team DR IJsselland.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)