Muziekfeest Rom Bom Bom al jaren een succes

Zwolle – Dit jaar werd zaterdag alweer het 13e Rom – bom – bom festival in Zwolle gehouden. Een groots muziekspektakel georganiseerd door een muziekkapel van zo’n vijfentwintig man, deels vrijwilligers, en deels  bewoners van woonvormen voor verstandelijke gehandicapten genaamd: De Tower Snörr’n. Als artiesten traden o.a. Sherlyn op (bekend van Wannebee a Popstar en ijsdansen op SBS6)  en Harm Wolters.

Het festival is speciaal bedoeld voor alle verstandelijke gehandicapten met hun begeleiders. Elk jaar trekt het gratis toegankelijke festival een volle zaal, die al ruim van te voren is volgeboekt. Zo’n 1.000 bezoekers genoten met volle teugen van de muziek en de ongedwongen atmosfeer. <?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />Natuurlijk traden de Zwolse Tower Snörr’n kapel ook zelf op. In tegenstelling tot voorgaande jaren  werd de openin verricht door een gehandicapte bezoeker die uit de zaal werd worden gekozen. Het Rom Bom Bom festival is een grote show waar alle verstandige gehandicapten in midden en noord Nederland maanden naar uitzien. Een eigen feestje waar ze alles mogen en waarbij een ieder op zijn eigen wijze het feestje meebeleeft! En belangrijk: het enige grote festival in Nederland dat nog gratis toegankelijk is voor hen! 


Lid van de Tower Snörr’n bedankt Sherlyn (Foto G. v.d. Wetering)…

Deze veel gevraagde groep in binnen en buitenland is onder meer bekend van de Henny Huisman show alwaar de groep in het verleden een touringcar kreeg aangeboden na diefstal van hun aanhangwagen.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer