Pelle Clement verlengt contract met PEC Zwolle

Pelle Clement verlengt contract met PEC Zwolle

Zwolle – Pelle Clement heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe overeenkomst met PEC Zwolle. De 24-jarige vice-aanvoerder staat nu tot medio 2022 bij de Blauwvingers onder contract.

Clement speelt sinds de winter van 2019 in Zwolle en kwam daarvoor uit voor Ajax en het Engelse Reading. In de afgelopen anderhalf jaar kwam hij tot een totaal van 43 officiële wedstrijden, waarin hij driemaal wist te scoren en zeven assists op de mat legde.

Pelle Clement over zijn contractverlenging: “Bij PEC ben ik op mijn plek. Ik kom veel aan voetballen toe en kan me dan ook verder ontwikkelen. Daarnaast leeft de club enorm. Kijk naar de hoeveelheid seizoenkaarten die hier nu al zijn verkocht en het enthousiasme op de tribunes bij onze thuiswedstrijden begin dit jaar. Het doet me goed dat ik daar langer onderdeel van ga uitmaken.”

Mike Willems, technisch manager van PEC Zwolle: “Over deze contractverlenging ben ik zeer te spreken. Pelle is van grote waarde voor ons team en heeft de afgelopen anderhalf jaar zowel op als buiten de lijnen een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Bijkomend voordeel van zijn verlenging is dat de as van ons elftal nagenoeg intact blijft, dat geeft een goed gevoel richting het komende seizoen.”

Artikel delen: