Mike Hauptmeijer verlengt contract bij PEC Zwolle - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Mike Hauptmeijer verlengt contract bij PEC Zwolle

Zwolle – In navolging van Pelle Clement heeft ook Mike Hauptmeijer een nieuwe verbintenis met PEC Zwolle gesloten. De 23-jarige doelman verlengt zijn aflopende contract voor de duur van één seizoen.

Tot op heden speelde het exponent van de voetbalacademie voornamelijk bij Jong PEC Zwolle, eenmaal stond de sluitpost bij het eerste onder de lat. In het seizoen 2017/2018 kwam hij vlak voor de rust binnen de lijnen tijdens de uitwedstrijd tegen PSV.

Mike Hauptmeijer: “Het doet me goed mijn contract hier te verlengen. Inmiddels ga ik alweer het dertiende seizoen bij de club in en dat voelt vertrouwd. Aan de andere kant wil ik ervoor waken niet in een comfortzone terecht te komen. Het komende jaar wil ik mezelf dan ook verder ontwikkelen en de concurrentiestrijd binnen de lijnen met Michael Zetterer en Xavier Mous op scherp zetten.”

Mike Willems, technisch manager PEC Zwolle: “Het afgelopen seizoen heb ik Mike veel aan het werk gezien bij de wedstrijden van de beloften en trainingen van het eerste. Daarbij viel zijn drive en ontwikkeling positief op, vandaar dat het mij goed doet hem bij de selectie te houden. Het is prettig dat we komend seizoen met dezelfde doelmannen werken als het afgelopen jaar. In combinatie met keeperstrainer Jacques Storm brengen deze sluitposten elkaar namelijk naar een hoger niveau en daar wordt de club alleen maar beter van.”

Artikel delen: