Vrouwengroep: Beter zorgen voor jezelf

Zwolle – Vrouwen die hun huidige leefwijze op een positieve manier willen beïnvloeden kunnen terecht bij De Kern Maatschappelijke Dienstverlening. De Kern organiseert diverse vormen van groepswerk. Eén daarvan is de Vrouwengroep. In deze groep leren vrouwen meer betekenis te geven aan de invulling van hun leven, een goede balans te vinden in relatie tot zichzelf en anderen en goed te communiceren. Er zijn acht bijeenkomsten in Zwolle vanaf dinsdag 28 oktober.

Vrouwen die altijd bezig zijn met een ander, zichzelf hierbij wel eens vergeten en hun eigen mogelijkheden beter willen benutten kunnen zich opgeven voor deelname. Deelneemsters krijgen de gelegenheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen en zodoende van elkaar te leren en herkenning bij elkaar te vinden. In de Vrouwengroep is plaats voor zes tot twaalf deelneemsters. Er worden diverse thema’s belicht die als rode draad hebben: beter zorgen voor jezelf met respect voor jezelf en anderen. Als werkwijze wordt gebruik gemaakt van creativiteit, spelmethodieken en groepsgesprekken. Deelname is gratis.

Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met cursusleidster Karin Krops of Myrthe van der Weerd, telefoon <?XML:NAMESPACE PREFIX = SKYPE /> 038 – 425 88 88 . Meer informatie vindt u op www.stdekern.nl. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 7 en 14 oktober.

Artikel delen:

Reageer