Ambitieus Hessenpoort krijgt ambassadeurs

Zwolle – Bedrijventerrein Hessenpoort aan de noordzijde van Zwolle heeft volop ruimte voor grootschalige bedrijvigheid. En er is ook volop ruimte voor ambities. De ambities worden voortaan uitgedragen door ambassadeurs voor Hessenpoort.

Hoe gaan ze dat doen? Gaan we wat horen of zien van die ambassadeurs? Wie zijn de ambassadeurs? Wat zijn de gedachten er achter? Op deze en vele andere vragen geven wethouder Martin Knol en één van de ambassadeurs woensdag 10 september een nadere toelichting tijdens een persconferentie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

28 gedachten over “Ambitieus Hessenpoort krijgt ambassadeurs”

  1. Op deze en vele andere vragen geven wethouder Martin Knol en één van de ambassadeurs woensdag 10 september een nadere toelichting tijdens een persconferentie.

    En hoe laat is die toelichting, want ik moet ook nog naar een bruiloft toe. 8)

  2. geschreven door gezellig, op 9 september 2008 om 11:26
    Mooi. Wat is het adres van de Hessenpoortse Ambassade ? Heeft men ook een consul ? Zo ja, waar is die dan gevestigd ?

    Wil je asielstatus gaan aanvragen? ;D

  3. @Larry
    Nee. Gezellig heeft al een warme mand een een volle bak met overheerlijke Frolic brokken er in. iK hoef dus niet zonodig te verkassen !

    @hoogbouw
    Vd Valk gaat toch de lucht in ? (Toepasselijk trouwens als je zo’n naam hebt !)

  4. van der valk is wel aan de andere kant van de vecht hoor.
    maar berkum zeurt er wel over.
    en de luchtmacht klaagt ook over de hoogte van het gebouw.
    ze willen het 40 meter van maken maar dat is alweer een tijdje geleden ik ga ervan uit dat het 50 meter blijft.

  5. Heeft diezelfde luchtmacht dan ook problemen met het “omzeilen” van de Peperbus ? Tot op heden heb ik nog nooit een F16 in deze toren zien hangen, maar het kan zijn dat ik mijn ogen maar eens moet laten meten !

  6. Hessenpoort het lelijkste industrie terrein van Nederland :-*
    Fantasieloze blokkendozen bijna geen groen want dat zou het zicht vanaf de A28 op deze blokkendozen belemmeren.Ze denken dat dit een goede reclame is voor hun bedrijven maar het tegendeel is waar.Er gaan steeds meer stemmen op om deze dumpgebouwen niet meer langs snelwegen te plaatsen vanwege het onrustige beeld. Dus ambasadeurs daar ligt een mooie taak voor jullie. plant veel groen en zorg dat die blokkendozen niet meer vanaf de A28 te zien zijn.
    Geloof me nu is het antireclame voor die bedrijven.

  7. Zwolle wil meer grote toonaangevende bedrijven naar bedrijfsterrein Hessenpoort trekken. Daarom zijn woensdagmiddag vier vertegenwoordigers van bedrijven op Hessenpoort begonnen als ambassadeur.

    De ambassadeurs zullen bedrijven benaderen die goed passen bij de al gevestigde bedrijven. Ook zullen ze te zien zijn op billboards langs de A28. Zwolle wil van het bedrijventerrein een aantrekkelijke vestigingslocatie maken die er ook nog eens mooi uitziet. Daarom zullen nieuwe bedrijven hun nieuwbouw moeten aanpassen aan de eisen die gelden voor het terrein. Steekwoorden hierbij zijn modern en transparant. Om dat te bereiken moet zelfs de Ikea die zich in 2011 langs de A28 vestigt, zijn nieuwbouw aanpassen. De kenmerkende blauwe blokkendoos zal transparanter en moderner moeten worden.

    Bron: RTV Oost

Reacties zijn gesloten.