Park de Nooterhof weer ruimer open

Park de Nooterhof weer ruimer open

Zwolle – Per 1 juli is park de Nooterhof met het Earthship weer ruimer open. Een vrijwel onbeperkt aantal personen kan het park samen bezoeken. Om de zomer te vieren is er een nieuwe speurtocht door de Nooterhof: Belle de Bij. 

De speurtocht bestaat uit een tas met een routeboekje met opdrachten, en allerlei onderzoeksmaterialen die bij de opdrachten nodig zijn. Belle de Bij, bewoonster van de Nooterhof, neemt je mee op een doe-ontdekkingstocht langs de mooiste en spannendste plekjes van het park. Onderweg leer je van alles over de natuur! Deze speurtocht is ontwikkeld door Milieuraad Zwolle en IVN Zwolle e.o. Deelname is gratis. Er kan meegedaan worden tijdens openingstijden van het park. Leuk voor kinderen van ongeveer 5 -10 jaar, begeleid door een  ouder of andere volwassene. Er zijn flink wat tasjes, dus je kunt gelijk starten als je er bent. De tas met inhoud lever je na afloop weer in.  

RIVM regels verruimd 
Per 1 juli is het park weer ruimer open: op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, telkens van 11.00-17.00 uur. De RIVM regels verruimen ook. Het park kan weer vrijwel onbeperkt mensen toelaten, mits de 1,5  meter afstand wordt nageleefd.  De toiletten en het Earthship zijn weer open.  Er is weer drinken en waterijs verkrijgbaar. Nieuw: ook koek en enkele kleine gezonde ‘snacks’ . Zie ook: www.nooterhof.nl  

Foto's 2
Park de Nooterhof weer ruimer open
Artikel delen: