CBS De Morgenster viert 25-jarig bestaan

CBS De Morgenster viert 25-jarig bestaan

Zwolle – Donderdag vierde CBS De Morgenster Westenholte het 25-jarig bestaan met een jubileumdag. De Morgenster ontstond 25 jaar geleden toen de basisscholen de Akker, en de Wiekslag uit Westenholte fuseerden.

In verband met de huidige regels omtrent het coronavirus, werd de jubileumdag een aangepaste dag. Toch werd er alles aan gedaan om deze dag tot een echt feest te maken. Het grote- en het kleine schoolplein waren versierd, de muziek stond aan en om 8.30 uur kon het feest beginnen.

De kleuters hebben in de ochtend Theater Grote Broer op visite gehad. Zij hebben getrommeld en gedanst. De kinderen van groep 3 t/m groep 8 hebben een workshop free-runnen gehad en spelletjes op het schoolplein en in de klas gespeeld. Om 14.30 uur kwamen alle groepen samen op het schoolplein om het speciaal hiervoor geschreven jubileumlied, op de melodie van Viva Hollandia, te zingen. De kinderen zongen luidkeels en waren nog in het Stinspark te horen. Zij konden niet alleen zingen maar ook swingen en gingen van links naar rechts op de melodie van de muziek.

Na het zingen van het lied werd deze warme dag met een heerlijk ijsje afgesloten en gingen de kinderen naar huis met een gevuld jubileumtasje met leuke dingen voor in de zomervakantie. Het personeel kijkt terug op een zeer geslaagde jubileumdag van de school; “De Morgenster laat je stralen!”

Foto's 3
CBS De Morgenster viert 25-jarig bestaan
CBS De Morgenster viert 25-jarig bestaan
Artikel delen: