Coronaproof diploma-uitreiking TalentStad Beroepscollege in Hedon

Coronaproof diploma-uitreiking TalentStad Beroepscollege in Hedon

Zwolle – Donderdag en vrijdag is poppodium Hedon het decor van een unieke diplomering.

De geslaagde leerlingen van TalentStad Beroepscollege uit Zwolle ontvangen in Hedon hun diploma tijdens een gepersonaliseerde uitreiking. Binnen de richtlijnen van het RIVM is een speciaal programma samengesteld dat voor de leerlingen en hun ouders een memorabel slotstuk moet worden van hun tijd in het voortgezet onderwijs.

Het is voor de leerlingen een gedenkwaardig schooljaar, niet alleen omdat ze hun diploma hebben gehaald maar ook omdat het onderwijsjaar in verband met de Covid-19-maatregelen anders liep dan gepland. De uitreiking is een mix van feest en een officieel ondertekenmoment. De leerlingen betreden Hedon per groepje en volgen een route vol verrassingen door het pand van Hedon.

Zo is er een fotomoment, mooie woorden vanuit TalentStad Beroepscollege, natuurlijk het officiële tekenmoment en daarnaast een rode loper, muziek en gezelligheid. Het hele programma is ontwikkeld om een unieke beleving aan te bieden.

Jessie van den Bosch namens Hedon: “We willen heel graag 170 leerlingen blij maken met een toffe uitreiking. Ondanks de maanden die achter ons liggen krijgen deze leerlingen een uitreiking die ze nooit meer zullen vergeten. Het is voor veel leerlingen een mooie kennismaking met Hedon en voor ons een verdere stap in de samenwerking met TalentStad.”

Artikel delen: