Masterclass ‘whisky’ bij Hotel Wientjes

Zwolle – Bilderberg Grand Hotel Wientjes organiseert in september, oktober en november drie thematische whisky masterclasses. Hans Offringa, de bekendste whisky-auteur en -kenner van Nederland, verzorgt deze exclusief voor Wientjes.

De drie masterclasses hebben elk een eigen thema en vinden plaats in het Zwolse Hotel Wientjes. Op donderdag 25 september start de serie met een ‘Rondje Schotland’; men proeft 5 whisky’s uit Schotland en er is een presentatie van Hans en Becky Offringa. Vrijdag 17 oktober volgt de tweede masterclass, een ‘Rondje rond de Wereld’, een proeverij met o.a. Ierse, Amerikaanse en Japanse whisky’s. Het drieluik wordt op 7 november afgesloten met een viergangen-whiskymenu.

Over The Whisky Couple

Hans Offringa is een internationaal bekend whiskykenner en -auteur. Hij is de Nederlandse consul van het Craigellachie Hotel of Speyside in Schotland – wereldberoemd om haar whiskybar The Quaich – en al enkele decennia lid van de Scotch Malt Whisky Society. Hij heeft een groot aantal boeken en vertalingen op het gebied van whisky op zijn naam staan, waaronder: De Smaak van Whisky, De Weg naar Craigellachie en De Whisky Encyclopedie. Met zijn Amerikaanse vrouw Becky geeft hij whisky masterclasses in Europa en de VS onder de naam The Whisky Couple. Meer informatie: www.thewhiskycouple.com

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer