Verhalenboot start complete vertelopleiding

Zwolle – De Verhalenboot is een gespecialiseerd theater voor de vertelkunst, met artiesten uit binnen- en buitenland. Op De Verhalenboot wordt het vertellen onderwezen in twee vijfdelige cursussen en drie weekeindworkshops. Daaraan gekoppeld zijn diverse mogelijkheden om praktijkervaring op te doen.

De beginnerscursus ‘In geuren en kleuren’ van Godfried Beumers wordt gegeven op woensdagavonden in november en december (start 5/11).
Dan volgt ‘The Seven Gazes of the Storyteller’ door de Engelse Ashley Ramsden (9/1 en 10/1). De tweede weekeindworkshop is ‘Improviseren tegen de sterren op’ van de Vlaamse Aafke Bruining (14/2 en 15/2). Dan volgt de weekeindworkshop ‘De drie R’s van het vertellen’ door de Vlaming Frank Degruyter (13/3 en 14/3). Het verteljaar wordt afgesloten met de gevorderdencursus ‘Een verhaal vertelklaar maken’, op de woensdagavonden in maart, april en mei (start 25/3).

Op de website staat een uitgebreide omschrijving van alle cursussen.

Info en aanmelden: www.deverhalenboot.nl of 038 – 4 239 659 (12.00-13.00)

De Verhalenboot ligt in de Thorbeckegracht in Zwolle, naast het pannenkoekschip. Adres: Pletterstraat 20, 8011 VG  Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Heeft de doorsnee politicus hier zijn opleiding ook genoten ? Ze kunnen namelijk allemaal lullen als Brugman. Alleen “JA” en “NEE” ontbreken meestal in hun woordenschat !


    Maak melding

Reageer