Dronken man bedreigt hulpverleners

Zwolle – Een 36-jarige inwoner van Dedemsvaart werd op woensdag 10 september aangehouden op de Melkmarkt voor openbare dronkenschap.

De man was onderuit gegaan en kreeg eerste hulp verleend door ambulancemedewerkers. Toen de man weer bij zijn positieven kwam begon hij de assisterende politiemedewerkers te bedreigen. Hierop werd de man aangehouden. Hij werd ingesloten op het bureau.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Lekker laten barsten ! Waarom zullen we nog langer hulp verlenen aan dergelijke mensen ? Je biedt ze de helpende hand en als dank krijg je een slag voor je kop !  Maak melding

 2. Dank!

  Natuurlijk zou dat ook moeten gelden voor niet onder invloed zijnde mensen, die toch menen ambulancepersoneel aan te vallen (de laatste tijd vaak genoeg in het nieuws geweest).


  Maak melding

 3. @Jan:

  Moet het weer aan een pilletje liggen? Hij kan toch ook van zichzelf gewoon een (enorm dronken) eikel zijn? Van pilletjes word je echt niet op die manier raar dat je op straat neervalt en vervolgens gaat lopen schelden…


  Maak melding

 4. Die zuipschuiten die zich niet gedragen kunnen gelijk bij het rode torenplein in de gracht pleuren ,misschien komen ze dan bij hun positieven .


  Maak melding

 5. Gewoon met de beide voetjes in het snelcement en dan de gracht in! Toedeledoki!!! Dat volk moet je gewoon verwijderen, daar is geen kruid tegen gewassen. Aanpakken die handel!!
  Laat Nederland eens wat minder soft reageren en de straffen wat hoger maken, dat is dan gelijk een voorbeeld voor anderen. Het is toch lachen, gieren, brullen hier in Nederland?
  @Dre : uitsluiten van de ziektekosten is prima, maar daar moet op den duur de rest van Nederland weer aan mee betalen, want volgens mij ben je als hulpverlener in eerste instantie verplicht om iemand in nood te helpen, of dat nu op straat is of in het ziekenhuis. Ik denk niet dat ik daar op zit te wachten. Het wordt tijd dat men weer wat aan normen en waarden gaat doen. En dat begint al bij de opvoeding, maar ja, die krijgen sommigen niet meer!!!


  Maak melding

Reageer