Landstede Hammers speelt hele aankomende seizoen voor de zorg

Zwolle – Landstede Hammers speelt het volledige aankomende seizoen voor de zorg. De regerend landskampioen wil zo, onder de noemer ‘Zwolle Zorgt’, haar waardering uitspreken richting de zorgmedewerkers in de regio Zwolle.

Rond de uitbraak van het coronavirus deden zij immers loodzwaar werk. Landstede Hammers stond afgelopen seizoen opnieuw bovenaan de ranglijst. Tot het coronavirus uitbrak en er een abrupt einde kwam aan weer een ijzersterk seizoen, waarin ook de tweede ronde van de FIBA Europe Cup werd bereikt.

Voor de ploeg van Herman van den Belt en de supporters een hard gelag, maar toch was het al snel duidelijk dat er een grote groep mensen was die het veel zwaarder had: de zorgmedewerkers. Met soms beperkte middelen moest de zorg overeind worden gehouden en dat was loodzwaar. Niet alleen voor de zorgmedewerkers, maar ook voor hun gezinnen.

De regerend landskampioen wil de zorgmedewerkers in de regio Zwolle daarom graag bedanken. “Kampioenen voor kampioenen”, stelt algemeen manager Aart van der Horst. “We delen een jaar lang meer dan het applaus. Topbasketbal als cadeau aan trouwe, harde werkers en hun gezinnen. De zorg krijgt gedurende het seizoen de uitnodiging om vrijblijvend te komen genieten van topsport in een sfeervolle ambiance. Daarnaast worden er onder andere themasessies rondom de zorg georganiseerd, waar de zorgpartijen aan mee kunnen doen. Mede mogelijk gemaakt door veerkrachtige bedrijven, die juist nu zichzelf kunnen en willen tonen.”

Landstede Groep en Djopzz zijn de eerste partijen die zijn ingesprongen en graag meehelpen om Zwolle Zorgt tot een succes te maken. Normaliter prijkt Landstede, als hoofdsponsor van de club, op het shirt van Landstede Hammers, maar de Landstede Groep heeft besloten om die plaats af te staan. Landstede Hammers speelt aankomend seizoen dan ook in een speciaal wedstrijdshirt, waarop plaats is voor Zwolle Zorgt. In welke vorm dat gaat zijn, wordt op een later moment wereldkundig gemaakt.

Djopzz is het uitzendbureau dat al jaren vanuit maatschappelijke betrokkenheid invulling geeft aan arbeid. Het zoeken, vinden en binden van mensen, in onder andere de zorgsector, daar zetten zij zich dagelijks voor in. Djopzz is betrokken bij diverse maatschappelijke activiteiten en zet zich met veel enthousiasme in voor verschillende initiatieven en goede doelen. Zo ook Zwolle Zorgt.

Landstede Hammers is op zoek naar nog meer partijen die Zwolle Zorgt willen ondersteunen, op wat voor manier dan ook. Inmiddels wordt er al gesproken met meerdere partijen die een bijdrage willen leveren. “Wij staan open voor alle initiatieven en gaan daar graag vrijblijvend een keer over in gesprek. Dat geldt ook voor initiatieven voor andere sectoren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door de ondersteuning van meerdere partijen wordt het een jaar om nooit meer te vergeten”, stelt Van der Horst.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)