Decemberfeesten in de Broerenkerk

De Broerenkerk in de Zwolse binnenstad zal eind december het onderkomen worden van verschillende feesten. De Zwolse horeca-ondernemers Mark Korporaal en Edwin Vennik hebben de handen hiervoor in één gesloten met de organisatoren Wim ten Hove en Rob Teitsma. Een uniek samenwerkingsverband, dat heeft geresulteerd in vijf spetterende feesten; De Kerstsjonnies, Church XS, The Pink Garden, Blacklist en 2007-WABTLIH. Tesamen worden de vijf feesten onder de noemer De Decemberfeesten naar buiten gebracht.

De Kerstsjonnies zullen het spits afbijten. Op zaterdag 23 december zal de kerk, tijdens deze speciale white-editie van De Sjonnies op haar kop staan. Naast de Sjonnies zullen ook de familie Ruysdael en vele andere artiesten hun opwachting maken. Op donderdag 28 december is het dance-event CHURCH XS- Xmas Schoolparty aan de beurt. Opvallend is niet alleen het optreden van de populaire DJ Don Diablo, maar ook de minimum leeftijd van 16 jaar. Voor deze doelgroep is er volgens de organisatie ook verder weinig anders te beleven. Wegens de strenge horeca-regels kunnen zij amper ergens hun vertier zoeken. Met dit feest wil organisator PBN ook deze doelgroep een gezellige avond bieden.

The Pink Garden was afgelopen 24 juni het eindfeest van de Roze Zaterdag in Zwolle. Duizenden bezoekers bezochten deze eerste editie. Na dit succes kon het niet uitblijven, dat er een tweede editie zou komen. Deze vindt dan ook plaats op vrijdag 29 december. De bekende DJ Marcello, DJ Promiss en MC Vika Kova zijn verantwoordelijk voor de muzikale omlijsting. Maar het is ook genieten van het mooie decor en de vele verrassende en theatrale acts.

Het vierde feest op zaterdag 30 december is Blacklist. Op deze Urbanparty zullen de grootste namen uit deze scene, Real el Canario en Chuckie,  achter de draaitafels plaats nemen.

De Decemberfeesten worden op 31 december spetterend afgesloten door het Oud&Nieuwfeest 2007-WABTLIH (We Are Born To Let It Happen). De organisatie is er in geslaagd om grote DJ-namen als Victor Coral en Brian S naar Zwolle te halen. Maar ook DJ Cuzco (resident DJ van LIPGLOSS) zal de champagneglazen horen klinken op dit feest.

 

Meer informatie over de tijden, tickets en voorverkoop: www.decemberfeesten.nl

Artikel delen: