Thuiswedstrijd Harm Wolters op nieuw festival

Zwolle – Op zaterdag 11 oktober organiseert PBN music & events in Zwolle de eerste editie van de Hollandse Artiesten Parade. Liefhebbers van het Hollandse lied kunnen vanaf 20.00 uur hun hart ophalen in de feesttent naast café restaurant De Vrolijkheid voor een spetterende show met bekende artiesten. Een van hen is Zwollenaar Harm Wolters, die ook de presentatie verzorgt.  

Als zanger en presentator van het radioprogramma Overstag maakt Harm Wolters zich al jaren sterk voor het Nederlandstalige lied. Dat het nieuwe festival Hollandse Artiesten Parade in zijn eigen Zwolle plaats vindt doet hem goed. “Het Hollandse lied is enorm populair, maar in Zwolle gebeurde er nooit zoveel. Zwolle moet zich maar eens aanpassen en de Hollandse Artiesten Parade is daar de perfecte aanleiding voor.”

De Hollandse Artiesten Parade belooft een groot spektakel te worden, met naast gevestigde namen als Rene Riva en het IJselduo aanstormende talenten als Wimmie en Danny Heden. Harm Wolters verwacht dan ook een volle tent. “Het is de gezelligheid, de saamhorigheid. Daar moet je gewoon bij zijn en hopelijk doet Zwolle dat massaal.” 

Hollandse Artiesten Parade valt samen met het 25-jarig ondernemersschap van eigenaresse Ria Dijk van café restaurant de Vrolijkheid. Voor de gelegenheid wordt een speciale feesttent neergezet naast de bekende Zwolse uitspanning. Organisator Wim ten Hoven van PBN music & events: “De Vrolijkheid kreeg vaak het verzoek iets te doen met Nederlandstalige muziek. Omdat Zwolle geen grote piratenfestivals heeft en Ria 25 jaar in de zaak zit besloten we de handen ineen te slaan. Het resultaat is een spetterend jubileumfeest.” 

De kaartverkoop voor Hollandse Artiesten Parade is begonnen en de belangstelling is groot. Iedereen die verzekerd wil zijn van een kaart doet er verstandig aan niet te lang te wachten. Bestellen kan bij café restaurant de Vrolijkheid of via de speciale website: www.hollandseartiesten.nl.

Programma Hollandse Artiesten Parade: Rene Riva, IJsselduo, Harm Wolters, Wimmie, Johannes Wolters, Henri van Velzen, Danny Heden, Raymond Smit. Kaarten a 15 euro zijn vanaf heden te koop bij de café restaurant de Vrolijkheid en via de website  www.hollandseartiesten.nl. 

Hollandse Artiesten Parade

Plaats:                        Feesttent naast café restaurant de Vrolijkheid        

Datum:                       Zaterdag 11 oktober 2008

Aanvang:                    20.00 uur

Entree:                        € 15,- in de voorverkoop en € 20,- aan de kassa

Voorverkoop:              De Vrolijkheid, www.hollandseartiesten.nl

Artikel delen:
Reacties 13
  1. Oh, jawel hoor, volgens Van Dale: ” Dat wat grappig is.” Er schijnen alleen mensen te zijn die Patty Brard grappig vinden, en dat snap ik dan weer niet ;D


    Maak melding

Reageer