Frion Mega Muziek Spektakel

Zwolle – Op 17 september 2008 is het zover. Dan is het Frion Mega Muziek Spektakel. In navolging op het zeer succesvolle Rom Bom Bom festival in Zwolle, dat jaarlijks wordt georganiseerd door de Tower Snörr’n, is er nu voor de 5e keer een groter landelijk vervolg. Het Frion Mega Muziek Spektakel, met topartiesten als Jan Smit, Jannes en Thomas Berge.

Daar het Rom Bom Bom festival jaarlijks is uitverkocht en veel instellingen teleurgesteld moeten worden is er in de IJsselhallen van Zwolle een passende locatie gevonden waar maar liefst 4000 gasten ontvangen kunnen worden. De IJsselhallen wordt voor dit festijn omgetoverd tot een heuse feestarena met ruim 4000 zitplaatsen en meer dan voldoende plaatsen voor rolstoelers. Op een extra groot podium, met de allerbeste licht- en geluidsfaciliteiten zal een keur van Nederlandse topartiesten optreden. Omdat we hier spreken van een integratiefeest mogen bezoekers iedereen meenemen, vader, moeder, opa, oma, broer, zus, kortom; de hele familie is van harte welkom bij dit mega-spektakel.

Nederlands meest populaire artiest op dit moment, JAN SMIT, zal tijdens het Frion Mega Muziek Spektakel een spetterend optreden verzorgen!! Er zijn optredens van Jan Smit, Jannes, Corry Konings, Grad Damen, Thomas Berge, Jacques Herb, Jan Keizer en nog vele andere artiesten!

De presentatie van het Frion Mega Muziek Spektakel is in handen van Alexander Nijhof. Hij presenteert samen met Willie Oosterhuis deze twee voorstellingen.

De entreeprijs is € 18,00.

Ook aan de speciale begeleiding is uiteraard gedacht. Voor, tijdens en na de voorstelling zal een groot team van vrijwilligers voor de bezoekers klaar staan voor alle mogelijke diensten. Uiteraard zijn er ook diverse (onbemande) verzorgingsruimtes met professionele faciliteiten.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. wie is dominique? toch niet dta jonge ventje? die wil ik gratis nog niet zien..

  Maar leuk voor die 18 euro doe ik 2 euro bij heb ik een mooie avond in nieuwleusen straks Mega piraten!! 8)


  Maak melding

 2. doelgroep……
  Jongens, de doelgroep is ook wel iets anders als de mensen die dit nu bekritiseren 🙂 Het zal vast een leuk feestje worden….. Tevens voor de mensen die Frion kennen weten ook wie de klandizie is. Mooi toch dat er dan dit soort evenementen gehouden worden. Is wel ff anders als een piratenfeest 😛


  Maak melding

 3. @ Gezellig, mijn smaak ook niet; maar WVF wel. Gister een paar biertjes in een zonovergoten Groningse binnenstad gehad. Daar kan Zwolle nog wat van opsteken over het omgaan met studenten…..voor de argeloze bezoeker ook wel mooi al die studentes 8)


  Maak melding

Reageer