Speelotheek Zwolle open tijdens zomervakantie - Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Speelotheek Zwolle open tijdens zomervakantie

Zwolle – De Speelotheek Zwolle is op vrijdag 24 juli en vrijdag 7 augustus open. Normaal gesproken is de speelotheek dicht in de zomervakantie, maar door de lange sluiting in verband met het coronavirus is besloten om twee vrijdagen open te gaan.

Van 15.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom aan de Geraniumstraat 1, in het gebouw van Speeltuinvereniging Assendorp. Niet alleen leden kunnen hun geleende speelgoed ruilen tegen nieuw buitenspeelgoed, bordspellen of verkleedkleren, ook geïnteresseerden kunnen langs komen om kennis te maken met de speelotheek.

De speelotheek werkt hetzelfde als een bibliotheek, alleen leen je hier geen boeken maar speelgoed. Voor kinderen van 0 tot 12 jaar is er voor ieder wat wils: van bouwblokken tot schaakborden, van interactief speelgoed tot creatief speelgoed. Vier weken lang kun je drie stuks speelgoed lenen. Kinderen hebben zo steeds nieuw speelgoed om mee te spelen, de kast thuis puilt niet uit én het scheelt enorm in de portemonnee.

Heeft u thuis speelgoed over dat niet meer gebruikt wordt? Speelotheek Zwolle is er blij mee! Is het netjes en compleet? Doneer het aan de speelotheek. Zo hebben andere kinderen er plezier van.

Artikel delen: