Getuigen aanrijding Oldeneelallee gezocht

Zwolle – Op woensdag 10 september rond 10.45 uur vond er op de
Oldeneelallee, ter hoogte van de ingang van de nieuwe parkeergarage, een aanrijding plaats tussen een personenauto en een 18-jarige
scooterrijdster uit Zwolle. De auto sloeg rechts af en sneed hierbij de
scooter die in dezelfde richting reed. De bestuurster van de scooter en
haar 18-jarige passagier kwamen hierbij ten val.

Twee achter hen fietsende dames kwamen de meisjes echter te hulp en hielpen hen weer overeind. Een van de dames is daarna achter de personenauto aangereden en heeft met de bestuurder gesproken. De politie wil graag in contact komen met deze twee dames. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. aanrijding bij de parkeergarage zuid
  Komend vanaf de rotonde, bij de chinees, staat vlak voor de afslag om de parkeergarage in te gaan een rond blauw bord met een witte pijl. Dit bord geeft de verplichte rijrichting aan.
  Als je dan al een aanrijding hebt veroorzaakt, heb je dat ook nog eens gedaan op een plek waar je niet mocht afslaan. (mocht men helemaal lullig willen doen) Een verkeersbord dat overigens door iedereen wordt genegeerd. Maar ik vind het wel grappig dat het daar is blijven staan, terwijl daar de ingang van het parkeerdek is.
  Het bord staat er volgens mij nog van de tijd dat daar de oversteek was voor fietsers die het winkelcentrum in wilden.


  Maak melding

 2. Zoals ik het hier lees kwam de auto uit de parkeergarage om rechtsaf ri rotonde te rijden. Dat is de verplichte rijrichting.
  De bromfietsters reden gewoon rechtdoor en werden gesneden door de auto die uit de parkeergarage kwam rijden……  Maak melding

Reageer