Onthulling schildering bij Berkumhof

Zwolle – Donderdagmiddag vond aan de Thomas à Kemppisstraat de onthulling van de nieuwe schildering in de passage bij de Berkumhof plaats. 

De onthulling vond plaats in aanwezigheid van Willeke Trommels, kunstenaar van Stichting Roerend Verschijnsel (SRV), door wijkwethouder Gerrit Piek. Aansluitend was er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten en het kunstwerk te bezichtigen. Trommels is in Zwolle zeer actief door in diverse wijken bijvoorbeeld electriciteitshuisjes te beschilderen. Ook is zij verantwoordelijk voor de grote schildering van een slooppand aan de Beulakerwiede in de Aa-landen.

<

p align=”center”>

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Leuke schilderingen wel!….Kan iemand trouwens die arme man op de eerste foto helpen…het ziet ernaar uit dat hij zichzelf in de nesten heeft gewerkt. Muurvast die arme drommel 😉


  Maak melding

 2. Erg fleurig moet ik zeggen en het zou leuk wezen dit soort schilderingen ook op andere plaatsen in de stad aan te brengen. Zo te zien had gerrit piek al voor de onthulling wat genuttigd.


  Maak melding

 3. Nou das lekker dan!!!

  Ik was net van mijn tunnelvrees af, ik had alleen nog maar te kampen met mijn watervrees………

  Stelletje ambtenaren


  Maak melding

 4. Pieter, graffitispuiters die we werkelijk artistiek mee bezig zijn, houden schilderingen als in deze tunnel vaak gewoon voor wat ze zijn. Daar gaan ze vaak respectvol mee om. Wel kunnen er loze krabbels opgezet worden, door sommigen. Dat is jammer.
  (ga maar na, alleen op loze vlakke muren, zoals slooppanden, lege tunnels, geluidswallen en electriciteitshuisjes staan de mooiere tekeningen, op winkelpanden is het veelal lelijke meuk)
  🙂


  Maak melding

 5. Overigens, blijf erbij, erg leuke tekeningen hierboven. Kan de schilder van deze tunnel niet eens aan de slag in de Hortensiatunnel? De huidige schilder kent alleen de kleur ‘uitnodigend wit’……daar krijg ik soms zelfs de neiging om er wat op te kalken. Kost ook klauwen met verf uiteindelijk lijkt me….


  Maak melding

 6. geschreven door Diana, op 12 september 2008 om 20:55

  Geweldig!
  Ik ga er morgen met m’n opblaasbootje heen en net doen
  of ik op vakantie ben

  Dat wil ik zien. 😀
  Hoe laat doe je dat?

  Footootie voor het Weblog maken… ;D


  Maak melding

Reageer