3FM DJ’s Frank en Eva doen Zwolle aan op de fiets - Foto: Arjen van der Zee
Foto: Arjen van der Zee

3FM DJ’s Frank en Eva doen Zwolle aan op de fiets

Zwolle – Woensdagmiddag kwamen de 3FM Dj’s Frank en Eva aan in Zwolle. Voor de vierde dag op rij stapten zij op de fiets om te laten zien dat vakantie in eigen land helemaal niet saai is.

Woensdag reden zij vanaf Kampen naar Zwolle. In Kampen fietste locoburgemeester Albert Holtland een stukje met ze mee waarna ze via de IJssel naar Zwolle zijn gefietst. In Zwolle aangekomen fietsten ze via Dinoland en de Librije naar Sparky’s. Bij dat laatste adres waren ze op uitnodiging van Vincent Bergsma van The Cool Quest.

Het duo fietst deze week vijf dagen door Nederland tijdens hun middagshow  “Welkom bij de club” om te laten zien wat er allemaal te doen is in Nederland. Het idee werd geboren doordat Nederland door de coronacrisis massaal vakantie houdt in eigen land. Met deze fietsvakantie wilden ze aantonen dat dat zeker de moeite waard is. Vermaak bij Dinoland, lekker eten bij de Librije en de Hiphop van Zwolle werden benadrukt als een aantal van de dingen die Zwolle te bieden heeft. Voor wie wil weten waar eerder deze week gefietst is en wat nog gefietst gaat worden: Volg ze op de website van 3FM.

Foto's 2
3FM DJ’s Frank en Eva doen Zwolle aan op de fiets - Foto: Arjen van der Zee
Foto: Arjen van der Zee
Artikel delen: