IJsselshow Zwolle

Zwolle – In Zwolse IJsselhallen was het een komen en gaan van honden. Voor de vijfde maal vond daar dit weekend de internationale hondenshow van de Stichting Organisatie Hondententoonstelling Zwolle (SOHZ) plaats. Dit evenement is niet alleen een topper op het gebied van de kynologie, maar ook een show voor iedereen die de hond een warm hart toedraagt.

De vele bezoekers en bazen van de trouwe viervoeters die de show bezochten, konden meedoen aan een speciale gedragstest waaraan een officieel certificaat is verbonden. De testen stonden onder leiding van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Tevens kon men bij de speciale gedragstherapeuten van Martin Gaus Gedragscentrum terecht voor vragen wanneer men een probleem(pje) heeft met zijn hond.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. de hond op de eerste foto heeft een uitstraling alsof hij zeggen wil……'alsjeblieft, ik weet dat ik straf verdiend heb, maar dit is te zwaar, wees begripvol en haal me hier alsjeblieft weg!' 😀

  2. @ghehe
    Ik begrijp wat u bedoelt.

    Wat mij opvalt is dat de hond het werk gedaan heeft en dat zijn/haar baasje met de eer strijkt. Die heeft namelijk een beker in haar hand en een "strik" op haar jasje.

Reageer