Oranje Zwart groeit en is op zoek naar dames

Zwolle – Oranje Zwart timmert aan de weg, groeit en is op zoek naar dames. Je kunt ’s avonds met je vriendin, vrouwelijke collega, buurvrouw of in welke vorm van betrokkenheid dan ook, trainen bij Korfbalvereniging Oranje Zwart. Zo kun je teamgevoel krijgen en de mooie sport korfbal ontdekken. Na de trainingen drink je een drankje aan de bar of op het terras en kun je even bijkletsen.

“Er kan op ieder gewenst niveau ingestapt worden, zodat jij op jouw niveau kunt korfballen. Het mooie van korfbal is dat het een gemengde sport is, en zowel binnen als buiten gespeeld wordt”, aldus Thérèse van Vliet, voorzitter Wervingscommissie van korfbalvereniging Oranje Zwart. “Het zou geweldig zijn als er meer dames aansluiten om te ontdekken hoe leuk korfbal is en vooral hoe gezellig het is om even te sporten, te ontspannen en misschien wel deel te nemen aan een van de vele leuke activiteiten die door de NevenActiviteitenCommissie worden georganiseerd.”

De zomervakantie biedt de mogelijkheid om er eens over na te denken om vervolgens mee te trainen. De trainingen starten half augustus. Voor meer informatie en opgave om 5 x gratis mee te trainen kun je terecht op https://oranje-zwart.nl/site/doelgroepen/senioren of neem contact op met: Harry Dreuning, Bestuurslid, 06-51753125, Bestuur@oranje-zwart.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)