Onder invloed en zonder geldig rijbewijs

Zwolle – Op de Harm Smeengekade is zondagochtend 14 september een 27-jarige bestuurder uit Zwolle aangehouden tijdens een alcoholcontrole. De man had teveel gedronken en bleek met een ongeldig verklaard rijbewijs te rijden.

Op het politiebureau blies hij 375 ug/l. Hij bleek ook nog een boete van meerdere honderden euro’s open te hebben staan. Hij kreeg een proces-verbaal.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. @ Gezellig, helemaal mee eens. Daar zou eens een wetswijziging voor moeten komen. Vrees echter dat veel notalen zichzelf ook niet laten rijden na een receptie/feestje. Wie zou dan belang hebben bij hogere straffen tegen alcohol in het verkeer :'(


    Maak melding

  2. 27 jaar…. En ik dacht dat alleen maar eenzame senioren op de vroege zondagochtend al bezopen kunnen zijn en dan gaan rijden. Of was de ochtend zo vroeg dat hij net uit de kroeg kwam?

    Ben benieuwd of ze hem ter plaatse zijn openstaande boetes hebben laten betalen. Ik neem aan dat er anders weer gefloten kan worden. Als ie eerder al niet betaald heeft en met een ongeldig rijbewijs toch gaat rijden, zal hij niet wakker liggen van een velletje proces verbaal dat ie mee heeft gekregen.


    Maak melding

Reageer