Sjonnies brengen Zwolle nu al in kerstsferen

Zwolle – De zon die straalt, de lucht is blauw, kerstfeest met De Sjonnies, kom maar gauw. Die bijzondere mening is honderden muziekliefhebbers althans toegedaan, want de kaartverkoop voor De Sjonnies Kerstshow 2008 in Zwolle gaat uitzonderlijk hard.


White 4 ever zal weer erg wit worden

‘Acht kaarten voor de Sjonnies’, ‘graag bestel ik er veertien’: kerstfeest is nog ver weg, maar PBN music & events in Zwolle wordt nu al overspoeld met aanvragen voor kaarten voor De Sjonnies Kerstshow 2008. “Op de eerste dag van de kaartverkoop zijn er al ruim driehonderd stuks verkocht,” meldt organisator Wim ten Hove. “Ik weet niet wat ik meemaak.”

De Sjonnies toeren al vele jaren door Nederland met de Bizarre Familieshow, een avondvullend programma met een Dj, hilarische artiesten, foute verzoekjes en een ongeëvenaard feestelijk optreden van de gastheren zelf. Sinds 2002 geeft de groep jaarlijks een speciale kerstshow in Zwolle en deze ‘white-edition-christmas-shows’ zijn, getuige de beelden op YouTube, een eigen leven gaan leiden. Honderden uitzinnige en in wit geklede feestgangers zetten bij de eerste klanken de polonaise in en stoppen pas nadat de laatste toegift heeft geklonken. Met maar een gedachte in het achterhoofd: “Volgend jaar weer!”

Op zaterdag 20 december 2008 pakt PBN music & events groter uit dan ooit met De Sjonnies Kerstshow 2008 – White Edition 4Ever. André Hazes-vertolker Peter Selbach opent de avond met een snik, waarna de Dutch Prairie Singers en ’s werelds kleinste Dj Popcorn King met zijn 1 meter 28 het publiek tot grote hoogtes stuwen. De Sjonnies rest vervolgens de dankbare taak het kerstfeest compleet te maken. En dát kun je wel aan de heren overlaten. 

Een jaarlijks terugkerend fenomeen op de Kerstshow is de uitverkiezing van de best geklede man, vrouw of groep. De dresscode is als vanouds wit, en op de winnaar ligt dit jaar een reischeque van maar liefst vijfhonderd euro van Toerkoop Reisburo Jo Land te wachten.  

Met het Foute Uur sluiten de Dj’s van radiostation Q-music de avond in stijl af. Na de apotheose van De Sjonnies gaat de Broerenkerk nog eenmaal op zijn kop met de foutste, maar oh zo lekkere hits uit lang vervlogen tijden. Een complete avond feest kortom, en dat heeft Zwolle gezien de stormachtige kaartverkoop al ontdekt. Wacht dus niet te lang met het bestellen van kaarten. 

Kaarten a twintig euro zijn vanaf heden te koop bij Sam Sam Music te Zwolle en via de websites http://www.decemberfeesten.nl/ en http://www.desjonniesinzwolle.nl/

Bekijk beelden van De Sjonnies Kerstshow 2007 in de Broerenkerk te Zwolle: http://nl.youtube.com/watch?v=hR3THiQydYw

Vier uur durend programma op zaterdag 20 december 2008 in de Broerenkerk te Zwolle. Met medewerking van: 

André Hazes-vertolker Peter Selbach

Dutch Prairie Singers

Dj Popcorn King

De Sjonnies

Het Foute Uur met de Dj’s van Q-music

 

De Sjonnies Kerstshow 2008 – White Edition 4Ever  

Plaats:                        De Broerenkerk te Zwolle     

Datum:                       Zaterdag 20 december 2008

Aanvang:                    20.00 uur

Entree:                        € 20,- in de voorverkoop en € 25,- aan de kassa

Voorverkoop:              Sam Sam Music (Zwolle),  www.decemberfeesten.nl  en  www.desjonniesinzwolle.nl

 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. De Sjonnies gaan uit elkaar. Maar ze gaan door tot 1 januari 2010.
    Daarna Friso zelf verder. Zoon Constantijn gaat in de productie.
    Pa Ronny als solo-artiest. De heren zoeken een nieuwe uitdaging, na 17 jaar met hun ouwe heer te zitten opgescheept.


    Maak melding

Reageer