Het bekeravontuur begint bij Cambuur

Zwolle – Dinsdag 23 september om 20.00 uur speelt FC Zwolle de belangrijke bekerwedstrijd in Leeuwarden tegen sc Cambuur. Na het succes in het bekertoernooi van afgelopen seizoen, hopen wij ook dit jaar dat FC Zwolle het weer ver zal gaan schoppen in de KNVB Beker. Velen zullen zich de wedstrijden tegen NEC en Feyenoord nog goed kunnen herinneren. Bij beide wedstrijden waren veel supporters meegereisd en dankzij deze vele fanatieke supporters heeft FC Zwolle de kwartfinales bereikt.  

Om het eerste van FC Zwolle ook nu weer te steunen organiseert FC Zwolle in samenwerking met de supportersclub een verplichte buscombi naar Leeuwarden. Het uitvak in Leeuwarden MOET tijdens deze wedstrijd vol zitten. De Supportersclub FC Zwolle en BVO FC Zwolle vinden het belangrijk dat er veel supporters meegaan. Voor deze wedstrijd is een speciale prijs afgesproken.

De kosten voor deze busreis inclusief toegangskaart bedragen:

€13.50 voor leden van de supportersclub
€17.50 voor seizoenkaarthouders en clubkaarthouders

De bussen zullen om 18:15 uur vetrekken vanaf het stadion in Zwolle en supporters moeten om 18.00 uur op het stadion aanwezig zijn.
Inschrijven voor deze busreis kan op de onderstaande data: Maandag 15 september (na de thuiswedstrijd tegen FC Emmen) Woensdag 17 september tussen 18:30 en 20:30  en  18, 19 en 22 september tijdens kantooruren op kantoor van FC Zwolle. Inschrijven kan alleen met seizoenkaart of clubkaart van FC Zwolle. De stadionkassa’s bij het uitvak in Leeuwarden zal gesloten zijn.


Artikel delen:
Reacties 9
 1. Je hebt gelijk Arie, sorry van de slip of the fingers. Zag zijn naam op de site staan en hij deed ook wat bij Cambuur, tja gauw afgeleid he 😉


  Maak melding

 2. Aardige ziekenboeg: van de site van de FC

  Negen spelers zullen de wedstrijd FC Zwolle – FC Emmen vanaf de tribune moeten bekijken vanwege een blessure.

  Vincent van den Berg is ziek, Eltjo Gnodde en Chiel-Jan Schuldink hebben een liesblessure, Roel de Graaff en Javier Guarino kampen met een knieblessure, Marcel Kleizen heeft een enkelblessure, Dominggus Lim-Duan is bijna hersteld van zijn liesblessure, Bram van Polen heeft een blessure aan zijn buik en Rob van der Sluijs kampt met een schouderblessure.

  Mooi dat we blijkbaar Dominggus snel terug kunnen verwachten!
  Maar na vanavond zal de schorsing van Reijnen wel ingaan :'(

  Gewoon 3 punten pakken vanavond!


  Maak melding

Reageer