Omleiding Ceintuurbaan – Oude Meppelerweg

Zwolle – Vanaf maandag 22 september tot en met vrijdag 24 oktober wordt de oostelijke rijbaan van de Ceintuurbaan tussen de Oude Meppelerweg en de oprit naar de A28 gereconstrueerd. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk om het verkeer op de Kranenburgweg / Oude Meppelerweg richting het centrum of Aa-landen om te leiden via het Rechterland. De omleiding wordt met borden aangegeven.


Automobilisten en bussen komende vanaf de Kranenburgweg worden omgeleid via Rechterland, Boerendanserdijk, Ceintuurbaan. Vervolgens kunnen automobilisten via de Ceintuurbaan rechtdoor naar de Zwartewaterallee of naar de binnenstad via de Meppelerstraatweg. Bedrijven op het industrieterrein De Vrolijkheid zijn normaal bereikbaar vanaf of via de Oude Meppelerweg. De reconstructie is naar verwachting eind oktober 2008 afgerond.

Ontsluiting tankstation

Tegelijkertijd is ook gestart met de bouw en daarmee de ontsluiting van het nieuwe Esso tankstation, ten noorden van de Oude Meppelerweg. Het huidige station zal hierna worden ontmanteld. 

Fietsers

Fietsers komende van en naar de Kranenburgweg hebben te maken met een omleidingroute. Ter hoogte van Oude Meppelerweg – Ceintuurbaan is er aan één zijde een fietspad beschikbaar voor beide rijrichtingen. Fietsers wordt verzocht de Ceintuurbaan over te steken om de weg te kunnen vervolgen. Het fietspad ter hoogte van de locatie van het nieuwe tankstation ligt eruit.

 Voor meer informatie kunt u terecht op de website Bereikbaarheid,

www.bereikbaarheidzwolle.nl of telefonisch op nummer (038) 498 25 78.

Artikel delen:

Reageer