Twee mannen aangehouden voor bedreiging

Zwolle – Aan de Molenkampsweg werd dinsdagavond 16 september een 34-jarige Zwollenaar aangehouden voor bedreiging. De man had eerder die avond een 28-jarige vrouw uit Zwolle bedreigd. Bij zijn fouillering werden bovendien drie wikkels met vermoedelijk harddrugs aangetroffen. Deze werden in beslag genomen.

Aan de Pelmolenstraat werd later die avond ook een 23-jarige Zwollenaar aangehouden. Hij zou de vrouw met een vuurwapen hebben bedreigd. Het wapen werd na enig zoeken in de auto van de man aangetroffen en eveneens in beslag genomen. Beide mannen zijn ingesloten en er is proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Vraag me altijd wel af wat de uiteindelijke straffen zijn.

  Bedreiging met een vuurwapen, dat in de auto werd gevonden :'(
  Laat maar ff bloeden…..
  En is bedreiging met een mes minder? Wat voor mes dan ook?

  Goh, wat jammer dat het zo lang geleden is dat ik strafrecht heb gehad.


  Maak melding

 2. En is bedreiging met een mes minder? Wat voor mes dan ook?

  Zou ik wat onlogisch vinden, maar weet het niet, wel staat er op het bezit van een vuurwapen een veel hogere boete dan het bezit van een steekwapen….


  Maak melding

 3. Bij zijn fouillering werden bovendien drie wikkels met vermoedelijk harddrugs aangetroffen.

  Gewoon verplichten ter plaatse in een keer te gebruiken. Dan hebben we direct weer een probleemgeval minder in Zwolle. :'(


  Maak melding

 4. Mensen mensen, wat een groen geneuzel over de strafmaat!! hard aanpakken die gasten. Dit gaat alle grenzen van normen waarden en goed fatsoen voorbij!
  dit soort gasten moeten opnieuw worden opgevoedt. bijvoorbeeld een goede training in rehabilitatiekamp ’t harde!


  Maak melding

 5. Plichtsbesef vind ik het verkeerde woord, verantwoordelijkheidsgevoel, dat heeft voor mij meer inhoud. In het leger leer je in elk geval wel relativeren, daar vind ik het zeker een goed middel voor.


  Maak melding

 6. @ Ghehe: Oh ja, heb je tijdens je dienstplicht wat geleerd? Ik niets anders als gezellig water naar de zee dragen. Heb er maar een maand gezeten (zo’n last van mijn rug ;)) Wilde graag naar Libanon. Heb het ontzettend GEZELLIG gehad. Maar een hekel aan afgedwongen discipline gekregen, rangen en standen met procedures en oorlogszucht van velen. Breda is wel een hele gezellige stad 8)


  Maak melding

Reageer