Miss Djax brengt underground techno in Hedon

Zwolle – Hedon heeft een aanzienlijke reputatie als het gaat om technofeestjes. Met veel succes wisten al vele grote DJ namen de weg naar Zwolle te vinden. Ook nu is het weer gelukt en zaterdag 27 september komt er wel heel hoog bezoek. De ongekroonde koningin van de Techno Miss Djax neemt plaats achter de draaitafels en daar kan je alleen maar een hele diepe buiging voor maken.  

Zo aan het begin van een nieuw seizoen wordt alles alles uit de kast gehaald om de fervente techno liefhebber eens flink te verwennen. De techno trein slaat namelijk gelijk op hol met een set van Miss Djax in Hedon. In de jaren ’90 maakte ze als dj wereldwijd furore met haar liefde voor harde techno en vette acid. Dat Miss Djax haar mannetje staat heeft ze inmiddels al ruimschoots bewezen met shows op grote feesten als I Love Techno, Love Parade, Innercity en ga zo maar door. Daarnaast runt ze haar eigen internationaal succesvolle label Djax Records waarvoor ze talloze onderscheidingen heeft ontvangen. Miss Djax tref je niet zo heel vaak meer in een kleinere zaal dus grijp nu je kans

Een koningin laat je niet alleen staan dus hebben zijn er nog vier dj’s uitgenodigd om ook een set te komen draaien. Allen komen uit de omgeving van Zwolle en hebben zich al meermalen bewezen in de Zwolsche technoscene. Bob Bishop en The Wizard zou je kunnen kennen van bijvoorbeeld de Groove Factory waar ze semi-resident waren. Jehuda en Deviate8 kennen overigens ook het klappen van de zweep.  

Miss Djax /  Bob Bishop / The Wizard / Jehuda / Deviate8  

Wanneer                    : zaterdag 27 september

Open                          : 22:00

Aanvang                     : 22:00

Entree                         : € 12,50 (excl. €1,- servicekosten)

Minimum leeftijd         : 18 jaar

 

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer