Bouw Earthship vordert gestaag

Zwolle – Het gaat hard met de bouw van het Earthship in de Nooterhof. Vandaag is men met het dak begonnen. Michel Reynolds (de architect van Earthships) is nog tot 3 oktober in Nederland. Daarna zal de Amerikaanse bouwploeg weer naar huis gaan en is de fundering gelegd.

Er is veel belangstelling voor vrijwilligerswerk. Deze week waren o.a. 14 mensen uit Noorwegen op de bouwplaats. In oktober zijn er 3 middelbare scholen op de bouw aanwezig om te helpen. Ook medewerkers (en vutters) van SWZ helpen mee.
 

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Nou Joppie je kon wel eens groot gelijk hebben .Ik vind het ook niet om aan te zien met al die autobanden en flessen .Zekunnen beter de dijken verhogen met die autobanden houden we het land droog in de toekomst .Maar om in zo,n ding te wonen mij niet gezien.


  Maak melding

 2. Er was toen, bij Westerveld sprake van, lekken oid. Zodat dat gevolgen kon hebben voor de mensen die van het park gebruik maken. Echter, niets van weer gehoord.


  Maak melding

 3. earthship house
  Earthship house vind ik een indrukwekkend concept.
  Mooi dat we in Zwolle op deze manier via de SWZ kennis kunnen maken met een dergelijke nieuwe ontwikkelingen.
  Persoonlijk en als docent kunstvakken volg ik de ontwikkelingen op de voet.
  Succes bouwers en sjouwers.
  Peter van Steenwijk.


  Maak melding

 4. Mooi zo’n positieve insteek als van Peter. Hopelijk komen er meer scholen en geïnteresseerde groepen op af. De behoefte om te komen kijken zal van tevoren ook wel gepeild zijn. Vraag me af wanneer het klaar is.


  Maak melding

Reageer