Dineren op eenzame hoogte in Zwolse binnenstad

Zwolle – Een letterlijk en figuurlijk hoogtepunt tijdens de Week van de Smaak in Zwolle is het evenement Dinner in the Sky. Wilt u graag eens smakelijk dineren op hoog niveau? Dat kan op dinsdag 23 september van 12.00 – 20.00 uur op de Grote Markt in het centrum van Zwolle! Het unieke van dit evenement is dat het voor het eerst in Nederland voor iedereen mogelijk is om hier toegangsbewijzen voor te kopen!  

Dinner in the Sky is een uniek evenement bedoelt voor iedereen die een normaal diner of vergadering wil omtoveren in een magisch moment, iets dat u niet snel zult vergeten. Op ongeveer 40 meter hoogte geniet u van een driegangen diner terwijl u uitkijkt over de historische binnenstad van Zwolle. Het diner wordt samengesteld door Jan Briek en Sander Dol, beide exploitanten van diverse horeca gelegenheden in Zwolle. Het diner wordt feestelijk geopend met champagne en amuses bij Stadscafé De Harmonie. Uw diner wordt vervolgd wanneer u `aan boord gaat´ van het kleinschalige luchtrestaurant. Op de eenzame hoogte wordt u culinair verrast door chef-koks Martijn Bokkers en Danamae Peters. U zal ongeveer een uur in de lucht verblijven om te genieten van het uitzicht en een heerlijk diner. Aansluitend aan het diner, wordt u op de grond opgevangen met koffie en friandises waar u deze uitzonderlijke ervaring met uw gezelschap kunt nabeleven en vertellen

Dinner in the Sky is een bijzonder evenement in de Week van de Smaak. Er zijn nog slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Kaarten kosten € 220,- per persoon. Reserveren kan van maandag t/m vrijdag via 038-4222299 tussen 09.00 – 15.30 uur. Wees er dus snel bij om deel te nemen aan deze speciale happening! 

Geen trek of hoogtevrees? Kom gerust kijken naar dit bijzondere spektakel. Op de Grote Markt kunt u genieten van aanvullende activiteiten.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Dinner in the Sky…in Sky High? Spacecakie vult matig lijkt me! 😀

    Zonder gekheid, mis ik iets of is het nogal onduidelijk waaruit dat ‘kleinschalige restaurant’ bestaat. 40 meter hoog, is dat in een soort kermisatractie?


    Maak melding

Reageer