Theo Maassen bij Odeon De Spiegel theaters

Zwolle – Cabaretliefhebbers opgelet! Topcabaretier Theo Maassen staat zaterdag 14 en zondag 15 februari met zijn voorstelling ‘Zonder Pardon’ in Theater De Spiegel. Voor de populaire Maassen staan de fans natuurlijk in de rij. Zaterdag 20 september a.s. om 10.00 uur gaan de voorstellingen in een speciale voorverkoop.

Kaarten bemachtigen? Dat kan op maarliefst drie manieren! (1) Op www.odeondespiegel.nl verschijnt om klokslag 10.00 uur de voorstelling online, kaartjes kunnen online aangeschaft worden. (2) Op hetzelfde tijdstip gaat ook de telefoonlijn van het Bespreekbureau open: 038 – 4 288 288.. (3) In de rij! Het Bespreekbureau in Theater De Spiegel (Spinhuisplein 14, Zwolle) opent om 10.00 uur haar deuren. Cabaretliefhebbers kunnen dan aan de kassa kaarten reserveren. Let op! Per persoon worden maximaal 2 kaartjes verkocht. Omdat het slechts om twee voorstellingen gaat, verwacht Odeon De Spiegel theaters grote drukte.

Artikel delen:
Reacties 26
 1. Helemaal met je eens ghehe! Mag hij echt niet meer optreden? KOLDER!
  Die doorgeslagen Hans T. slaat hier niet door? En ’s maandags op 3fm, vloeken en schofferen. Jammer dat ie dat nu nodig heeft. Hij schijnt ook nog elke maandag terug te komen.
  Zoek dan wel ff lekkere muziek :'(

  Daarover gesproken: Borsato’s nieuwe album “Het witte licht” is in the picture. GEWELDIGE teksten weer van die Ubank!


  Maak melding

 2. Ja, borsato heeft goede teksten. DIE ZIJN LETTERLIJK VERTAALD UIT HET ITALIAANS, AL ZIJN NUMMERS.

  En ja, ik vind het stom dat hij ’s maandags op 3FM kwam vloeken en tieren.
  Sneu.


  Maak melding

 3. Heb het graag mis Tim, geeft altijd gezellige discussies. Waarom mailen we die Ubank dan niet dat ie zijn naam niet meer op de albums mag zetten?

  Haha Gezellig. Ja, het witte licht zit ook in Zwollywood. Maar beiden hebben wat met licht, vrees echter dat je met die uitleg bij onze buren niet wegkomt :'(


  Maak melding

 4. Persoonlijk vind ik iemand geen artiest, wanneer hij zijn eigen tekst niet schrijft. Het kunstje zingen kunnen veel mensen wel aanleren, het creatieve proces van de juiste tekst op de juiste melodie/beat passen, daar zit het artistieke werk in.
  Marco Borsato en andere gekunstelde ‘artiesten’ vind ik dan ook van kinderen voor kinderen niveau, die schrijven hun eigentekst ook niet.


  Maak melding

 5. Haha, nee vind Marco ook niet bijster te gek, maar dat komt ook omdat ik een allergie heb tegen zangers die hun eigen teksten niet schrijven, nou ja, meer tegen het nazingen op zich, de persoon beoordeel ik er niet op……
  Milli Vannilli is niet aan mij besteed 😉


  Maak melding

 6. @ghehe
  Dan ben je vast ook geen fan van Opgezwolle……Ze schrijven de teksten wel zelf, echter ze praten ze aan elkaar vast, ze zingen niet !


  Maak melding

 7. Nou, vind het persoonlijk erg goed; opgezwolle. Maar wanneer rappers hun eigen teksten niet gaan schrijven, dan wordt het me echt te kwaad 😉


  Maak melding

 8. Had de nieuwe De Dijk ingelust….Brussel. Meer dan de moeite waard en het tegenovergestelde van gescheld & gevloek. Jammer dat Giel dat nodig schijnt te hebben, hij is nog wel verliefd!
  Ach, net zo zielig als die jongen van Teeuwen die er ’s maandags is. Ook verliefd…..ze zullen me wel een tante tegen het lijf zijn gelopen. ieder krijgt wat ie verdient 😉

  En De Dijk draait hier ook…. 8)


  Maak melding

Reageer