Tropenrooster op corona testlocatie Zwolle

Foto: GGD IJsselland

Zwolle – De GGD IJsselland heeft in verband met de hitte een tropenrooster ingevoerd op de vier corona testlocaties in Zwolle, Deventer, Ommen en Steenwijk.

“De tijden waarop mensen zich kunnen laten testen zijn aangepast. We starten bijvoorbeeld vroeger en zetten extra personeel in. Medewerkers kunnen op die manier ook elk half uur even uit het warme pak,” zegt Karin Grotenbreg, coördinator bemonsterteam.

De testcapaciteit blijft ondanks het tropenrooster even groot en indien nodig kan er nog worden opgeschaald. “We zorgen ervoor dat iedereen zich nog steeds dezelfde of de volgende dag kan laten testen op het coronavirus. We blijven ook nadrukkelijk oproepen om je bij klachten te laten testen.”

Bij de testlocatie kan het zijn dat je even moet wachten. “Meestal duurt het niet lang, maar neem iets mee tegen de zon, zoals een petje en een flesje water,” geeft Karin als tip mee.

Tijdelijke openingstijden testlocatie Zwolle: 8.00 – 13.00 uur en 17.30 – 21.00 uur

Een coronatest gebeurt alleen op afspraak. Heb je klachten die doen denken aan corona? Maak dan eerst een afspraak voor een coronatest via het landelijke afsprakennummer 0800 – 1202.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)