Post-hbo opleiding Communicatiemanagement

Zwolle – Op donderdag 2 oktober gaat op de Christelijke Hogeschool Windesheim de geheel vernieuwde post-hbo opleiding Communicatiemanagement van start. Hiermee komt Windesheim tegemoet aan de vraag van communicatieprofessionals die behoefte hebben aan actualisering, verdieping en verbreding van hun vakkennis op het brede terrein van communicatiemanagement.

De post-hbo opleiding Communicatiemanagement is bedoeld voor communicatieprofessionals die al een aantal jaren werkzaam zijn op hbo-niveau en willen doorgroeien in hun vak. Professionals die hun managementvaardigheden willen verbreden en verbeteren. In de opleiding wordt ook aandacht besteed aan reputatiemanagement, crisiscommunicatie, interculturele communicatie en het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden.

Op basis van evaluaties met huidige cursisten, trainers en het werkveld is de opleiding vanaf dit najaar in een geheel nieuw jasje gestoken. De opleiding bestaat in de nieuwe vorm uit vier modulen, die nu ook afzonderlijk gevolgd kunnen worden. De theorie en praktijk worden gekoppeld aan de hand van concrete praktijkopdrachten. Ook nieuw in de cursus is het intervisietraject dat door de cursisten zelf wordt gedaan.

De opleiding bestaat uit 4 modulen van elk tien weken. Voor de start in oktober zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Ook is er nog een aantal plaatsen vrij in de modulen die later dit jaar en begin volgend jaar van start gaan. Belangstelling? Neem contact op met Liesbeth Rijsdijk, telefoon 038 – 468 88 38 of via de mail e.rijsdijk@windesheim.nl .

 

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Dick, post hbo betekent ‘na het hbo’ (vast geen nieuws voor je), ik kan me voorstellen dat je er slechts aan voor in kan schrijven wanneer je of, een hbo diploma hebt, of voldoende aantoonbare werkervaring op hbo niveau hebt.
  Is inderdaad niet helemaal duidelijk in het artikel, misschien toch maar even mailen naar Liesbeth Rijsdijk 🙂

  Lijkt het je interessant?


  Maak melding

 2. Goed gecommuniceerd:

  “Hiermee komt Windesheim tegemoet aan de vraag van communicatieprofessionals die behoefte hebben aan actualisering, verdieping en verbreding van hun vakkennis”

  Volgens mij wil Windesheim gewoon knaken verdienen…


  Maak melding

Reageer