Circusworkshop en show bij ‘t Kleine Veer

Hattem/Zwolle – Zoals iedere maand organiseert theeschenkerij Oldeniel ook deze maand weer een culturele activiteit bij ’t Kleine Veer. Deze maand is Circus Pavarini te gast. Plezier staat voorop bij Circus Pavarini. De artiesten geven een show van hun kunsten en er zijn workshops waar iedereen aan mee kan doen. Met bijvoorbeeld jongleren, diabolo, ballopen en koorddansen hebben ze voor elk wat wils.

Tijdens de circuskunsten kan er geluisterd worden naar de draaiorgelmuziek van Jacob Versteegh. De theeschenkerij ligt bij de aanlegsteiger van de veerpont ’t Kleine Veer aan de kant van Hattem. Iedereen is welkom op 28 september a.s. vanaf 14.30 uur en de toegang is gratis.

 

Theeschenkerij Oldeniel

Theeschenkerij Oldeniel ligt bij het fiets- en voetveer ’t Kleine Veer tussen Zwolle en Hattem, bij de Hattemse aanlegsteiger van het veer. Gedurende het vaarseizoen van ’t Kleine Veer is het terras van de theeschenkerij elke zondag van 10.30 tot 17.00 uur geopend en op elke laatste zondag van de maand is er een kleinschalig cultureel evenement. De theeschenkerij werkt met vrijwilligers en wordt gesteund door donateurs. Meer informatie is te vinden op de website www.oldeniel.nl

’t Kleine Veer

’t Kleine Veer steekt vanaf half april tot half oktober dagelijks tussen 10.00 en 18.00 uur de IJssel over. Het pontje vormt een voet-fietsverbinding tussen de Zwolse IJsselvallei (bij het Kleine Veerpad) en Hattem (langs de Bevrijdingsweg) en maakt deel uit van een landelijk voet- en fietspadennet. Door ´t Kleine Veer en de veerdiensten in Zalk, Wijhe, Olst en Deventer is het mogelijk om aan weerszijden van de IJssel een korte of lange recreatieve fietsroute te kiezen. Een kaartje voor de pont kost € 1,- voor volwassenen en € 0,50 voor kinderen. Bij afname van 10 kaarten kost het € 8,-.

De gemeente Zwolle is sinds 2006 verantwoordelijk voor de exploitatie van ’t Kleine Veer, met financiële bijdrage van de gemeente Hattem en de provincies Overijssel en Gelderland.

 

 

 

Artikel delen:

Reageer