Stoffenspektakel presenteert een wollig najaar…

Zwolle – De najaars editie van Stoffen Spektakel in Zwolle vindt plaats op woensdag 24 september in de IJsselhallen. Tijdens dit Stoffenspektakel presenteren vele bekende en onbekende stoffenleveranciers via hun dealers de nieuwste najaarscollecties van dit najaar aan het grote publiek. Tijdens deze première kunt u de nieuwste najaarsstoffen als eerste komen bekijken, voelen en kopen.

Stoffen Spektakel in Zwolle wordt inmiddels door duizenden mensen wordt bezocht. Speciaal op dit Stoffen Spektakel zullen in ruimste omvang de nieuwste stoffen voor het eerst dit seizoen gepresenteerd worden. Stoffen Spektakel Zwolle is het grootste zelfmaakmode-evenment van Europa. Meer dan 70 stoffenhandelaren uit 3 landen hebben hun medewerking toegezegd en er worden circa 230 kramen bemand. Allerlei prachtige effen, bedrukte en geborduurde wolvilt, prachtige tricots, jeans, stijlvolle tweeds, prachtige gebreide stoffen en de bijbehorende patronen, maar natuurlijk ook stoffen voor gordijnen, vitrages, vouwgordijnen en meubelstoffen zult u er als in eerdere edities vinden. De keuze is zeer divers. Zo vindt u stoffen vanaf €1,50 per meter maar ook haute couture stoffen uit hogere prijsklassen. Kortom een hele brede selectie.

 

Ook aan de demonstratie van naaimachines en lockmachines is hard gewerkt. Bernina naaimachines uit Zwitserland presenteert en demonstreert samen met de bekende Firma Huissteden uit Barneveld de nieuwste machines en zal u de nieuwste technieken uitleggen. Er zijn meerdere demonstratrices aanwezig om u te laten zien wat u zelf allemaal kunt maken. Zoals altijd is het evenement voor iedereen toegankelijk en de entree en het parkeren zijn gratis. De deuren zijn geopend van 9.30 tot 21.00 uur. Dus voor mensen die ’s middags geen tijd vrij kunnen maken zijn er ’s avonds volop mogelijkheden. Dit is eerder geïntroduceerd om de drukte te spreiden, maar wordt inmiddels ook aangegrepen om buiten werktijd de beurs te kunnen bezoeken. Het is het enige Stoffen Spektakel welke zulke ruime openingstijden kent.

De eerste edities van Stoffenspektakel hebben laten zien dat zelf kleding maken nog steeds een zeer gewilde bezigheid is. De bezoekersenquête wees uit dat meer dan 13.000 bezoekers speciaal voor het Stoffen Spektakel naar de IJsselhallen in Zwolle waren gekomen en de sfeer werd gemiddeld met een 8,2 beoordeeld!  

Op www.stoffenspektakel.nl vindt u uitgebreide informatie over dit evenement.

 

 

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Geloof me: je wordt overdonderd als je de markt in ons centrum op vrijdag kent (aantal kramen) en je komt de IJsselhallen binnen…
  Voor de doe-het-zelferd een enorm Walhalla 😉


  Maak melding

 2. @Marianne @Gretha
  Dames, ga op 24 september lekker naar de IJsselhallen en koop een paar leuke lappen stof.

  Laten jullie het ons nog even weten als jullie geslaagd zijn ? Misschien kunnen jullie de admin nog blij maken met een door jullie ingezonden artikel !

  In ieder geval, veel plezier !


  Maak melding

Reageer