VVD fractie vergadert op locatie

Zwolle – De fractie van de VVD in Zwolle heeft direct gehoor gegeven aan de uitnodiging die de Stichting Welzijn Ouderen aan alle fracties stuurde. Dinsdag 23 september vindt het fractieoverleg dan ook plaats in de Terp aan de Radewijnstraat. Daarmee is de VVD de eerste fractie die de uitnodiging heeft omgezet in een afspraak. Naast het reguliere fractieoverleg krijgt SWO de gelegenheid een eigen presentatie te houden over haar werkzaamheden en toekomstplannen en is er ruimte voor vragen en discussie.

De VVD fractie hecht grote waarde aan input vanuit organisaties, bedrijven en personen. Niet alleen om zaken op de politieke agenda te krijgen maar ook om te voelen wat er leeft in de stad. De VVD is tenslotte een volkspartij! Met enige regelmaat ontvangt de VVD een verzoek om de fractie toe te spreken en op de reguliere fractievergadering op de dinsdagavond is dit een vast agendapunt. Het komend seizoen neemt de fractie ook zelf initiatief door op verschillende openbare locaties in de stad te vergaderen.

Inspraak in de fractie kan na overleg en afspraken kunnen gemaakt worden via de fractiesecretaris Lambert de Wolf, bereikbaar op telefoonnummer 06-50506939 of per mail ldewolf@home.nl

 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Aan het aantal reacties te zien moeten we denk ik een ‘klein’ vraagtekentje gaan zetten bij de naam VOLKSPARTIJ. Een bericht over het ‘probleem’ als hondenpoep en proletarisch winkelen veroorzaakt op deze site héél wat meer reuring en verbaal ‘wapengekletter’ dan het welzijn van onze Zwolse ouderen.


    Maak melding

Reageer