Nieuwe namen Hedon presenteert Gerrits Tuin vrijgegeven

Nieuwe namen Hedon presenteert Gerrits Tuin vrijgegeven

Zwolle – Vorige week maakte Hedon de eerste serie namen bekend van de optredens die het Zwolse poppodium vanaf donderdag 27 augustus tot en met zondag 13 september in Gerrits Tuin zal organiseren.

Vrijdag werden een groot aantal nieuwe namen bekend. Zo geeft o.a. de Zwolse rapper Sticks een luistersessie rondom zijn nieuwe album STICKmatic, geeft de populaire band Son Mieux een optreden en is er met Bach voor Baby’s ook een show voor de allerkleinste muziekliefhebbers.

De luistersessie met Sticks geeft een inkijkje in het nieuwste album wat de Zwolse rapper recent uitbracht. Tijdens deze luistersessie van STICKmatic gaat met intimi en fans in gesprek over het maakproces van het album waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Naast deze unieke show van Sticks staat ook de populaire band Son Mieux in Gerrits Tuin. De band speelde al meerdere keren in Hedon en gaf succesvolle shows op alle grote zomerfestivals. Fresku stond in zijn carrière al meerdere keren in Zwolle en heeft hier een trouwe groep fans weten op te bouwen.

Met Bach voor Baby’s is er een speciaal programma voor de allerkleinste muziekliefhebbers tussen de 4 en 14 maanden. Niet al het programma is betaald, zo kan je op zaterdag 29 augustus naar de gratis Talentenmiddag met shows van de Zwolse acts Micah & Julia, Robin Scherpen en Hans van der Werf. Nog meer local heroes: ook de Sallandse rockers van Tricklebolt pluggen hun gitaren in en komen naar Gerrits Tuin.

Omdat het optreden van Spinvis in een razend tempo is uitverkocht is er voor dit speciale duo-concert een extra show aan het programma toegevoegd. Vorige week werden al optredens bevestigd van Spinvis, Altin Gün, Pjotr, Lucky Fonz III, Benjamin Herman Kwartet, The Cool Quest, Room for Jazz ft Thomas Pol en Joya Mooi. De komende periode zullen er nog meer acts voor Gerrits Tuin worden onthuld.

Voor ticketinfo en de volledige lijst met optredens tijdens Hedon presenteert Gerrits Tuin kijk op www.hedon-zwolle.nl.

Artikel delen: