Overige politieberichten

Zwolle – Aan de Lassuslaan is in de nacht van zaterdag op zondag 21 september het rijbewijs van een 33-jarige automobilist uit Zwolle ingevorderd. De man had teveel gedronken. Hij blies 630 ug/l. Er werd proces-verbaal opgemaakt.

– Aan de Kranenburgweg is in de nacht van zaterdag op zondag 21 september een 22-jarige automobilist uit Dalfsen aangehouden voor rijden onder invloed. De man was beginnend bestuurder en de auto was niet verzekerd. Hij blies 215 ug/l. Er is proces-verbaal opgemaakt.

– Aan de Korte Kamperstraat is in de nacht van zaterdag op zondag 21 september een 19-jarige jongen uit Zwolle aangehouden voor baldadigheid. Een getuige had gezien dat de jongen op de Kamperpoortenbrug fietsen omgooide en banden liet leeglopen. Met behulp van de getuige kon de jongen even later aangehouden worden. Omdat er geen daadwerkelijke vernielingen zijn gepleegd, kreeg hij een proces-verbaal voor baldadigheid.

 

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Aanrijtijd Ambulances….hoort dat ook bij politieberichten?
  Hier voor is net precies iemand weggehaald met een ambulance, gelukkig leek het niet heel ernstig. 2x ambulance bezoek aan zeer goede kennissen van mij (….) afgelopen 2 weken…..
  Die 2x ook goed afgelopen gelukkig.

  Toch wil ik maar weer eens de aanrijtijd m.n. (heb alleen die voorbeelden) naar Stadshagen onder de aandacht brengen. Die ene had ook geen enkel idee hoe hij de staat moest vinden!!!???


  Maak melding

 2. Nieuwe strafmaatregel tegen alcomobilisten !
  Gezien de schaarste aan fossiele brandstoffen stel ik de volgende additionele straf voor:

  Indien men teveel alcohol in het bloed heeft moet de politie voortaan bloed af laten tappen van de alcomobilisten in kwestie.

  Door de aanwezigheid van alcohol kan het mengsel prima functioneren als brandstof voor bijvoorbeeld de politie-auto’s.

  Zo slaan we twee vliegen in ene klap. De dronkaard heeft minder alcohol in zijn lichaam en de politie kan besparen op brandstofkosten ! 😀 ;D 😉


  Maak melding

Reageer