Wie herkent de overvaller op het het Chinese restaurant Minoyu in Stadshagen? - Foto: Arjen van der Zee
Foto: Arjen van der Zee

Wie herkent de overvaller op het het Chinese restaurant Minoyu in Stadshagen?

Zwolle – Op zaterdagavond 8 augustus overviel een man rond 17.50 uur het Chinese restaurant Minoyu aan de Belvedèrelaan.

Het was die dag ruim 30 graden, maar deze man had een dikke, gewatteerde jas aan, een lange donkere joggingbroek en een bivakmuts over zijn hoofd en was dus een opvallende verschijning op die zomerdag. Zijn schoenen waren vermoedelijk Nike Air Max 2015.

De man rende het het restaurant in, eiste geld en dreigde met een mes en maakte stekende bewegingen. Doordat de medewerkers zich verzetten is de man er zonder buit vandoor gegaan.

De politie doet er alles aan om de dader op te sporen. Eerder werd er al een getuigenoproep gedaan, maar dit leidde niet tot de aanhouding van de dader. Inmiddels zijn er camerabeelden vrijgegeven en hoopt de politie op tips.

De politie vraagt opnieuw jouw hulp. Is je iets opgevallen? Herken je de man? Weet je meer over deze overval? Laat het politie Zwolle weten. Bel gratis 0800-6070 of anoniem 0800-7000, of geef de tip online door via het tipfomulier.

Artikel delen: